Hogyan deríthetem ki mi vagy milyen voltam előző élete(i)mben?
Kedves Kérdező!
Játsszuk azt, hogy én egy utaztató vagyok. A legfontosabb, amit tudnod kell, hogy bármilyen módszerrel utazol, csak szubjektív megtapasztalásod lesz. Nem kapsz semmilyen megdönthetetlen bizonyítékot az előző életeid létezéséről.
Az utazás egy vezetett mély tudati meditáció, ami segít a jelen életed problémáinak mélyén megbújó okokat megérteni. Kézzel foghatóvá teszi a tudattalanodban futó kártékony programokat és ez által tudsz rajtuk változtatni. Pl. Nem érdemlem meg, hogy szeressenek. Ehhez én hülye vagyok. Minden férfi disznó...
Ezek mind benned létező gondolatok és érzések, tehát a te "valóságod".
Szóval a végső kérdés az, hogy miért szeretnéd ismerni az előző életeidet, milyen módon javítana az élet minőségeden, ha tudnád ki, vagy mi voltál korábban?
u.i. Lehet, hogy volt előző életed és lehet, hogy lesz következő is, de csak az az egy biztos, hogy most élsz.
Azert van ott vedelem. Olyat lat, amit fel tud dolgozni. Egyik utazasomon pl nalam is volt takaras.
Szamomra nagyon hasznos volt, semmi negativ tapasztalatom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!