Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan deríthetem ki mi vagy...

Hogyan deríthetem ki mi vagy milyen voltam előző élete(i)mben?

Figyelt kérdés

2021. jan. 28. 06:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
8. Nem monopólium csak feltettem a kérdést hogy van-e értelme ennek a rovatnak. Olyan mintha a családi rovatba, antiszociális emberek kommentelnének túlnyomó részt és osztanák az észt. És ahogy Grimfox írja, tulajdonképpen belekötni másokba, és valakinek a hitébe, világképébe járnak ide sokan nem eszmét cserélni.
2021. jan. 28. 13:45
 12/23 anonim ***** válasza:
49%
#11. Vagy a tudomány rovatban az ezoterikus tanokat valló emberek lennének túlnyomó rész és lehurrognák a tudósokat.xD
2021. jan. 28. 14:02
 13/23 anonim ***** válasza:
78%
Én régebben használtam gyk-t de nem volt ennyi beteg ember itt. Gyűlölködő, okoskodó, kötekedő emberek gyűjtőhelye lett.
2021. jan. 28. 14:47
 14/23 Grimfox ***** válasza:
79%
Igazából amíg a kérdező nem kezd el az ilyenekkel vitatkozni, vagy ami rosszabb, veszekedni, és hajat tépni, addig simán lehet értelmesen beszélgetni itt is. Ha a kérdezőnél elszakad a cérna, akkor már nincs értelme a kérdéshez kommentálni. Amíg ez nem történik meg, addig a trollokat, és más kötekedőket figyelmen kívül lehet hagyni. Emellett van néhány szkeptikus, aki tényleg azért jön ide, mert érdekli a beszélgetés, és láttam már építő jellegű hozzászólást tőlük. A szkeptikus és a kötekedő trollok között elég nagy különbség van.
2021. jan. 28. 14:55
 15/23 anonim ***** válasza:
Már volt ezekre példa, de ez most mellékes. Senkinek a hitébe nem kötöttem bele, nem azt bizonygattam hogy nincs reinkarnáció, és nem volt egy előző élete sem, csak leírtam hogy szerintem érdemes vigyázni a mindenféle mesterek által vezetett utazásokkal. Nem kell tovább csapkodni ezt a szalmabábot.
2021. jan. 28. 15:06
 16/23 Grimfox ***** válasza:
77%
Nem hiszem, hogy konkrétan rólad lenne szó. Tulajdonképpen még igazad is van abban, hogy az utaztatós buli nem feltétlen jó ötlet.
2021. jan. 28. 15:14
 17/23 aldiss ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Játsszuk azt, hogy én egy utaztató vagyok. A legfontosabb, amit tudnod kell, hogy bármilyen módszerrel utazol, csak szubjektív megtapasztalásod lesz. Nem kapsz semmilyen megdönthetetlen bizonyítékot az előző életeid létezéséről.

Az utazás egy vezetett mély tudati meditáció, ami segít a jelen életed problémáinak mélyén megbújó okokat megérteni. Kézzel foghatóvá teszi a tudattalanodban futó kártékony programokat és ez által tudsz rajtuk változtatni. Pl. Nem érdemlem meg, hogy szeressenek. Ehhez én hülye vagyok. Minden férfi disznó...

Ezek mind benned létező gondolatok és érzések, tehát a te "valóságod".

Szóval a végső kérdés az, hogy miért szeretnéd ismerni az előző életeidet, milyen módon javítana az élet minőségeden, ha tudnád ki, vagy mi voltál korábban?

u.i. Lehet, hogy volt előző életed és lehet, hogy lesz következő is, de csak az az egy biztos, hogy most élsz.

2021. jan. 28. 18:59
 18/23 anonim válasza:
Ismerem és meg tudom csinálni, de nem ajánlom senkinek. Ami el van rejtve, az maradjon elrejtve! Nagyon kellemetlen kimenetelei lehetnek egy-egy ilyen dolognak. Nincs rá szükséged!
2021. jan. 30. 13:12
 19/23 eakos1 ***** válasza:
Arra készűlj fel, hogy érdekes dolgok derűlhetnek ki. Derűlt már ki olyan, hogy valakinek a férje hóhér volt és épp őt végezte ki. Ha ilyen derűl ki, hogy nézel utána a párodra? Kérdés, hogy te milyen ember vagy, mit bírsz el lelkileg. Ezért vannak elfedve a dolgok, hogy tiszta lappal indúlj minden életben.
2021. jan. 30. 21:35
 20/23 anonim ***** válasza:

Azert van ott vedelem. Olyat lat, amit fel tud dolgozni. Egyik utazasomon pl nalam is volt takaras.

Szamomra nagyon hasznos volt, semmi negativ tapasztalatom nem volt.

2021. jan. 30. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!