Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A hűtlenséget az ember vissza...

Maricrus kérdése:

A hűtlenséget az ember vissza kapja?

Figyelt kérdés

Miért van a megcsalás? Vissza kapja az megcsaló a ,,bűnét,,?

Vagy csak a megcsalás azért van, hogy az adott személyre rá világosítson arra a dologra... ami változtatni kell?

Pl ha egy nő alacsony önbizalommal küzd, akkor ilyen pasit vonz az életébe?

Köszönöm

2021. jan. 11. 15:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, visszakapja de nem feltétlenül attól a személytől.
2021. jan. 11. 15:20
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb biztosan. Az én ismeretségi köreimben ez úgy nézett ki hogy mondjuk a pasi megcsalta a barátnőjet és össze is jött a másikkal aztán pár hónap múlva az a nő akiért otthagyta a régit csalta meg és hagyta ott. Több ilyenről is tudok, elgondolkodtató
2021. jan. 11. 15:24
 3/18 A kérdező kommentje:

Persze azt tudom... hogy nem a megcsalt féltől fogja vissza kapni.

De ha pl pasi össze vissza csalja a barátnőjét.. de mégsem hagyja ott.. ugye ennek a megcsalónak folyamatosan kell a csábítás...

akkor az ilyen ember ha folyamatosan ezt csinálja... ez vissza kapja, vagy boldog lessz az életben?

2021. jan. 11. 15:32
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagy eséllyel a pasi következő barátnője olyan lesz, akitől nem tud elszakadni és folyamatosan szívatni fogja. Egészen addig a pontig amíg nem érzi át nem érti meg a lényeget. Utána simán lehet egy normális kapcsolta.
2021. jan. 11. 15:40
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen megcsalós kapcsolat csak rövid ideig működik. Mindenkinek van egy méltó "ellenfele" és tapasztalatom alapján biztosan visszanyal a fagyi ha valaki sportot csinál a megcsalásból.
2021. jan. 11. 15:49
 6/18 anonim válasza:
100%
Tudod ezt hívják karmának, szóval igen.
2021. jan. 11. 15:51
 7/18 A kérdező kommentje:

Nekem 4 évig tartott ez a kapcsolat. És az utolsó évbe kezdtem rájönni... pedig nem értem mivel érdemeltem ki... amikor mindig tisztességes voltam és sose flörtöltem más pasikkal és sose írkáltam.. nekem ehhez nincs lelkiismeretem

Annyira fáj, hogy ennyi lelki sérülést okozott... mert rájöttem, hogy nem 1 nővel csalt meg... még a barátnőmmel is megcsalt

2021. jan. 11. 15:56
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért az a barátnő se semmi akkor :)
2021. jan. 11. 16:01
 9/18 A kérdező kommentje:
Természetesen ,, volt,, barátnő maradt :)
2021. jan. 11. 16:02
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Arra figyelj hogy a következő pasit ne büntesd az előző pasid bűneiért. Mert ilyenkor hajlamosak a nők bosszút állni a "férfiakon".

Tapasztalatból írom... :-)

2021. jan. 11. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!