Van olyan akinek már felébredt a kundalinije?
*nekem 750-es
(elírtam mert a gyenge kundalínód belezavart az éterbe)
Tudatosan ébresztgetted, vagy spontán kezdődött? Spontán ébredések is vannak, de ez egyfajta intelligens energia, nem történik ilyesmi ok nélkül.
Amiket leírtál, azt engedik sejtetni, hogy feljut a fejbe megfelelően az energia....meditálj...és kérdezz meg valaki haladót azon a szellemi úton, aminek a gyakorlatával belevágtál a "kísérletbe"
SPIRITS OF ERIDU c. weboldalon mindent megtalálsz.
Nem olvastam el az összes előttem írót, de valamit azért hozzáfűznék az 5-ös válaszoló irományához. Amiről ő beszélt, hogy a gerinc mentén megindul felfelé, és mindent végig perzsel, az NEM a Kundalini, hanem a Kundalini-energia. A kettő nem ugyanaz. (Bár remélem nem innen akarnak tájékozódni az emberek :D)
Szóval, mint írtam: SPIRITS OF ERIDU. Kundaliniről találsz ott írásokat, meg minden másról is.
Utolsó: ne itt reklámozd a filléres fos "spirituáliskodó" blogodat légy oly szíves. Az a hatalmas "tudás" ami ezeken elérhető egyébként sem ér két krajcárt sem, csak az internet népét lehet hülyíteni vele, akik elhiszik a sok forrást és bármi alapot nélkülöző zagyvaságokat, hogy aztán lenézően kioktathassák a sok "buta, szellemileg fejletlen" átlagembert, vagy a "félrevezetett" diplomás embereket, akik olyan "hülyék", hogy inkább tényeken és bizonyításon alapuló tudományos munkákat olvasnak inkább az "ujvilagtudat" szintű blogocskák helyett.
(Bocs, ha túl hosszú lett a mondat, tudom, hogy a magadfajta "szellemileg felsőrendű" spiritiszta-jelölt nem mindig képes összefüggő mondatot alkotni, vagy értelmezni. Azért most próbáld meg kérlek.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!