Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van olyan akinek már felébredt...

Van olyan akinek már felébredt a kundalinije?

Figyelt kérdés
Egy ideje forróságot érzek mintha egy egy testrészem megégne és érzem ahogy bizsereg a gerincem és valami kúszik rajta csavarosan. Meg egyéb tüneteket észlelek. Fehér vakító fényt szoktam látni egy egy pillanatra és az előbb ahogy felkeltem hasonló vakitó fényeket láttam csak ezek színesek voltak és nagyon megijedtem. Honnan lehet tudni hogy felébredt e a kundalini? Az enyém valahogy beindulhatott de szeretném ha felébredne viszont nem tudom hogyan érhetném e el.

2020. szept. 22. 18:08
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Nagyon jól tudom hogy sokat kell fejlődnöm de neked is kell abbsn hogy ne írj hülye válaszokat 😤 szórakozz máshol -.-
2020. szept. 29. 09:00
 22/30 A kérdező kommentje:
Es meg ha fe is lenne ébredve a tiéd akkor sem vagy feljebb, minden ember egyenlő te bunkó.
2020. szept. 29. 09:02
 23/30 anonim ***** válasza:
48%
Minden ember egyenlő? Egyetértek. Ezért is nem én akarom megszabni másnak, hogy hova írhatnak és hova nem ;)
2020. szept. 29. 15:23
 24/30 anonim ***** válasza:
35%
Kérdező, amíg ilyen ellenséges vagy velem, biztosan nem fog felébredni a kundabilid.
2020. szept. 29. 20:45
 25/30 anonim ***** válasza:
Mit pampogsz itt 20-as a kis légypiszok 93-as kundalibiddel? Béka seggit nem éri el, nem 750-es, a legújabb upgraddel! Mint a kérdezőnek!
2020. szept. 30. 23:48
 26/30 anonim ***** válasza:

*nekem 750-es

(elírtam mert a gyenge kundalínód belezavart az éterbe)

2020. szept. 30. 23:49
 27/30 anonim ***** válasza:
Hú basszus, itt jóval keményebb arcok is vannak nálam. Holnap elkezdem a kokolinómat upgrade-elni.
2020. okt. 1. 05:58
 28/30 anonim ***** válasza:
26%

Tudatosan ébresztgetted, vagy spontán kezdődött? Spontán ébredések is vannak, de ez egyfajta intelligens energia, nem történik ilyesmi ok nélkül.

Amiket leírtál, azt engedik sejtetni, hogy feljut a fejbe megfelelően az energia....meditálj...és kérdezz meg valaki haladót azon a szellemi úton, aminek a gyakorlatával belevágtál a "kísérletbe"

2020. okt. 15. 08:30
 29/30 anonim ***** válasza:

SPIRITS OF ERIDU c. weboldalon mindent megtalálsz.

Nem olvastam el az összes előttem írót, de valamit azért hozzáfűznék az 5-ös válaszoló irományához. Amiről ő beszélt, hogy a gerinc mentén megindul felfelé, és mindent végig perzsel, az NEM a Kundalini, hanem a Kundalini-energia. A kettő nem ugyanaz. (Bár remélem nem innen akarnak tájékozódni az emberek :D)

Szóval, mint írtam: SPIRITS OF ERIDU. Kundaliniről találsz ott írásokat, meg minden másról is.

2021. márc. 16. 14:00
 30/30 anonim ***** válasza:

Utolsó: ne itt reklámozd a filléres fos "spirituáliskodó" blogodat légy oly szíves. Az a hatalmas "tudás" ami ezeken elérhető egyébként sem ér két krajcárt sem, csak az internet népét lehet hülyíteni vele, akik elhiszik a sok forrást és bármi alapot nélkülöző zagyvaságokat, hogy aztán lenézően kioktathassák a sok "buta, szellemileg fejletlen" átlagembert, vagy a "félrevezetett" diplomás embereket, akik olyan "hülyék", hogy inkább tényeken és bizonyításon alapuló tudományos munkákat olvasnak inkább az "ujvilagtudat" szintű blogocskák helyett.

(Bocs, ha túl hosszú lett a mondat, tudom, hogy a magadfajta "szellemileg felsőrendű" spiritiszta-jelölt nem mindig képes összefüggő mondatot alkotni, vagy értelmezni. Azért most próbáld meg kérlek.)

2021. márc. 25. 23:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!