Van olyan akinek már felébredt a kundalinije?
9.
Most akkor nem a kundalini az amit, ki-be kapcsolgatnak? Már összezavarodtam.
keress rá a neten a kundalini jóga-kríjáknak.
nézz a neten ászána jóga pózokat is.
a szanszkrit meditációk stb. csakra meditációk, budhista meditációk.
aki elöttem írt az mindent jól leírt.
a blokkok feloldásához az adott csakrára kell igazodnod. nálad most a gyökércsakra. nálam is ez volt az első. amiket írtál az mind nálam is a kezdet volt. ez még nem a kundalini. csak a csakrák nyílnak ki, vagyis a kundalini útjai.
meglehet h spontán sziszegni, füfögni, harapni vagy mosolyogni fogsz. ez azt jelenti h a kundalinid jelzi h jól csinálod a csakráid erősítését. ezek a jelenségek inkább külső entitás - azaz szinte megszállás élményként élheted meg. a kundalini az a te spirituális részed, de egyben egy külön entitásnak is minősűl.
a budhisták ezt anno jobban elmagyarázták nekem. tán néhány oldalon vannak fenn ilyen irományok.
a felemelkedés jóval késöbb indúl be. az fájdalmasabb. akár a csípőd, vállaid, halántékaid- azaz az őrtornyaid is belefájdúlhat. a gerinced is rettenetesen fájhat s -hát nekem hátra húzódott.
sokan nem is tudják, de amúgy kettő kundalini van az emberben. ahogyan az egyiptomiak ábrázolnak egy képet egy botról és két tekergő kígyóról.
az első kundalini kígyó felemelkedése után jön a másik. aztán egy erősítő csatorna emelkedését kell létrehozni velük- azaz amit a bot szimbolizál. na de ezekről pláne nem tudunk semmit. örülhetünk h egyáltalán egy kundalini kígyót megemlítenek.
tehát a csakráid nyílnak ki. ezeket kell jobban kinyitnod, akadálymentesítened.
Te nem mondhatod meg, hogy én hova írjak, ugyanis az én kundalinim lvl 93-as, a tiéd pedig csak 38-as.
Én már ezzel látom a földönkívüli kolóniálat is, a tiéd pedig még a démonokat sem jelzi a minimapen. Sokat kell még fejlődnöd, hogy elérd ezt a szintet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!