Létezik karma? És ha igen aki már tapasztalta írja le legyszi 🙏😊
Volt egy gyerek a suliba, tudod ez a tipikus álszent keresztény képmutató fajta.. mindenkinek bedumált, flegma volt, ocsmányul beszelt, fenyegetett mindinkit, egyszercsak a sulitol a mentő vitte el súlyos agyrászkódással
En hiszem hogy ez a karma volt :)
Ok okozati összefüggés van. Ebben hiszek.
Ha megértő és kedves vagyok, velem is azok az emberek.
A szavaidat nem értem , így azt írom amit bennem ki vált.
Látni való - napfelkelte
Gyerek - a mindenkori csoda
Gyönyörű város - Szentendre
Ez attól függ, hogy te mit értesz e fogalom alatt. Megfogalmazásodban légy pontos és szabatos. Várjuk a definíciódat.
Nos?
Létezik, én folyamatosan tapasztalom az életemben. What goes around comes around... tényleg mindenki azt kapja vissza, amit ő ad, előbb vagy utóbb utolér mindenkit, legyen az jó vagy rossz.
Ott van a mindennapokban is, ha mosolyogsz, visszamosolyognak, ha vkivel kedves vagyok, akkor nahyon-nsgyon ritka, hogy ezt nem viszonozzák. Persze volt ettől komolyabb tanújele, amikor vki rosszindulatú volt velem, előbb vagy utóbb mindig történt vmi, ami a visszájára fordította a dolgot. Persze ez nem napok, meg hetek és hónapok kérdése, hanem inkább éveké.
Sztem azért a "valakivel kedves vagyok, és ritka, hogy nem viszonozzák" az nem a karma kategória :-)
Én is inkább ok-okozati összefüggésben gondolkozom.
Létezik: egyszer egy nap valaki ismerős hozott egy rossz döntést délelőtt, délután egy kisebb probléma adódott vele.
1* jelentkeztem egy helyre, az állásinterjúra késéssel mentem, de amikor a környezetet megláttam, nem volt jó érzésem, így nem mentem az interjúra. 1 évre rá leégett a terület...
(tehát itt megérzés volt inkább a mérvadó).
Szia,
Ha jót teszel másokkal, a rosszat is jóval viszonzod akkor meglátod Isten és a gondviselése is megóv.. de hallgass a lelkiismeretedre, ha szerinted nem..
Isten áldjon!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!