Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezik karma? És ha igen aki...

Létezik karma? És ha igen aki már tapasztalta írja le legyszi 🙏😊

Figyelt kérdés

#látnivaló #gyerek #Gyönyörű város
2020. aug. 9. 20:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
38%
Nem:D
2020. aug. 9. 20:36
 2/17 anonim válasza:
71%

Volt egy gyerek a suliba, tudod ez a tipikus álszent keresztény képmutató fajta.. mindenkinek bedumált, flegma volt, ocsmányul beszelt, fenyegetett mindinkit, egyszercsak a sulitol a mentő vitte el súlyos agyrászkódással

En hiszem hogy ez a karma volt :)

2020. aug. 9. 20:36
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ok okozati összefüggés van. Ebben hiszek.

Ha megértő és kedves vagyok, velem is azok az emberek.

A szavaidat nem értem , így azt írom amit bennem ki vált.

Látni való - napfelkelte

Gyerek - a mindenkori csoda

Gyönyörű város - Szentendre

2020. aug. 9. 20:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ, hogy te mit értesz e fogalom alatt. Megfogalmazásodban légy pontos és szabatos. Várjuk a definíciódat.

Nos?

2020. aug. 9. 20:53
 5/17 anonim válasza:
32%
A karma az csak annyi, hogy az ember hisz abban, hogy erőfeszítéseinek eredménye siker lesz azon az úton, amit kijelölt magának, az útjába kerülő akadályokkal megbirkózik.
2020. aug. 9. 20:54
 6/17 anonim ***** válasza:
55%

Létezik, én folyamatosan tapasztalom az életemben. What goes around comes around... tényleg mindenki azt kapja vissza, amit ő ad, előbb vagy utóbb utolér mindenkit, legyen az jó vagy rossz.

Ott van a mindennapokban is, ha mosolyogsz, visszamosolyognak, ha vkivel kedves vagyok, akkor nahyon-nsgyon ritka, hogy ezt nem viszonozzák. Persze volt ettől komolyabb tanújele, amikor vki rosszindulatú volt velem, előbb vagy utóbb mindig történt vmi, ami a visszájára fordította a dolgot. Persze ez nem napok, meg hetek és hónapok kérdése, hanem inkább éveké.

2020. aug. 9. 21:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Sztem azért a "valakivel kedves vagyok, és ritka, hogy nem viszonozzák" az nem a karma kategória :-)

Én is inkább ok-okozati összefüggésben gondolkozom.

2020. aug. 9. 21:36
 8/17 anonim ***** válasza:
89%

Létezik: egyszer egy nap valaki ismerős hozott egy rossz döntést délelőtt, délután egy kisebb probléma adódott vele.

1* jelentkeztem egy helyre, az állásinterjúra késéssel mentem, de amikor a környezetet megláttam, nem volt jó érzésem, így nem mentem az interjúra. 1 évre rá leégett a terület...

(tehát itt megérzés volt inkább a mérvadó).

2020. aug. 9. 22:13
 9/17 anonim ***** válasza:

Szia,

Ha jót teszel másokkal, a rosszat is jóval viszonzod akkor meglátod Isten és a gondviselése is megóv.. de hallgass a lelkiismeretedre, ha szerinted nem..

Isten áldjon!

2020. aug. 10. 15:29
 10/17 anonim válasza:
96%
Aki azt irja hogy létezik, le leaz pontozva. Aki azt gondolja, hogy nem, az meg fel. Mégis honnan tudjátok ilyen biztosra, hihy nem letezik a karma??
2020. aug. 10. 16:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!