Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Létezik karma? És ha igen aki...

Létezik karma? És ha igen aki már tapasztalta írja le legyszi 🙏😊

Figyelt kérdés

#látnivaló #gyerek #Gyönyörű város
2020. aug. 9. 20:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Több mint 2000 éve le lett minden írva valóságosan. Na most az ezoterikusok teljesen a saját szájuk szerint alakítgatták, amiből lett egy hatalmas hazugsághalmaz, ami leplezi a valóságot, és töménytelen ember megy a hazugság után-és csapódik be. Van aki ezt egy szó nélkül elnézi, én nem. Én kinyitom a számat, és nem hallgatok.

Engem mindig mindenből az eredeti érdekel, és sosem a másolat.

1-es voltam.

2020. aug. 10. 16:22
 12/17 anonim ***** válasza:

" A karma ok-okozat, pontosabban az ok és okozat viszonya, kölcsönhatása, törvénye. Mint fogalom, szerepel az ősi hindu, taoista, buddhista tanításokban és szerepel a modern világszemlélet ismeret anyagában is." Wikipédia

Egyén függő ki hogyan értelmezi viszonyítja, nevezi. :)

2020. aug. 10. 16:25
 13/17 anonim válasza:
100%
Létezik, de nem a klasszikus értelemben. Ha hülye vagy előbb utóbb megszívod, de csak mert hülye voltál és nem mert valami felsőbb hatalom közbeszólt.
2020. aug. 10. 21:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Magyarra fordítva kérdésed az, hogy bármit teszel is, annak következménye lesz.

Kipróbálhatod magad is: feltünő módon lopj az árúházban, hogy lebukj.

Karma az, ami az után következik, hogy elkaptak.

2020. aug. 11. 07:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Létezik. Szabadúlj meg tőle. Mesterek tanítanak rá.
2020. aug. 26. 07:32
 16/17 anonim ***** válasza:
Te is tapasztalod. Most ebben a pillanatban is mikor a válaszomat olvasod. Ne keresd eldugott helyeken, vagy felvillanyozó tudatállapotokban.
2020. okt. 2. 19:00
 17/17 anonim ***** válasza:

A Karma ELŐZŐ életeid tetteinek MOSTANIBAN következménye.

Nem tudhatod tehát, ha valami jó történik veled, az az előző életeid valamelyikének cseleketeded jutalma, ill. ha valami rossz, akkor büntetése.

Újjászületése előtt mindenki iszik a "felejtés vizéből", nem ismeri mi rosszat/jót tett előző életének valamelyikében, tehát nem tudhatja, a Karma dolgozik, vagy pedig ebben az életében követett el valamit, aminek ízletes, vagy keserű levét issza.

.

A Karmára hivatkozás a tetteikért feleősséget nem vállalók szokása, a sorsszerűségre hivatkozni szeretők tulajdonsága.

2020. okt. 3. 19:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!