Szerintetek ennek van köze a reinkarnációhoz?
Egyre többször van olyan érzésem, hogy olyan dolgokat, eseményeket látok amiket már egyszer mintha láttam volna, vagy olyan érzéseim vannak hogy valahol máshol a helyem. Még kisebb koromban eldöntöttem hogy nagyokat fogok utazni, de mostmár egyre komolyabban gondolom.
Nem tudom hogy mennyi köze lehet ezeknek a reinkarnációhoz, de én egyre erősebben hiszek a keleti hitvilágban és úgy érzem mintha Ázsia szinte húzna magával. Úgy érzem hogy nem tudom a valódi helyemet. Szerintetek van köze ennek a reinkarnációhoz?
Szia
Szerintem van köze a reinkarnációhoz. Állítólag deja vu érzése akkor van az embernek, ha olyan dolgot él át, amit már egyik előző életében is megtapasztalt és "emlékszik" rá. Valószínűleg valamelyik korábbi életedben valahol Ázsiában élhettél, ezért vonz nagyon az a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!