Miért van az, hogy én sohasem emlékszek az előző életeimre? Még az óvodai koromból sem emlékeztem. A többi reinkarnáció történet, mindegyik csalás és kamu?
Figyelt kérdés
2020. júl. 19. 07:13
1/18 anonim válasza:
Igen, mert fennhangon szövegelnek róla, de azt sem tudják micsoda, és kicsoda okozza.És milyen megnyilvánulások kihez tartoznak és mi célt szolgálnak.
2/18 anonim válasza:
Nincs reinkarnáció,Isten nem alkalmazott, és nem is alkalmaz ilyesmit.
3/18 A kérdező kommentje:
Kár. Mert én komolyan írtam. Óvodás voltam, de nem voltak furcsa érzéseim. Se beugró emlékek. Ismerős helyzetek sem! :(
Semmilyen reinkarnáció dolog. Nem azért van, mert még nagyon fiatal lélek vagyok? Mit gondoltok?
2020. júl. 19. 07:28
4/18 anonim válasza:
Azért undorító dolog kijelenteni, hogy nincs reinkarnáció, mert csak Isten van. Én pont ezért nem kérek ebből a primitív, intoleráns vallásból.
5/18 anonim válasza:
Általában nem emlékszik senki a 3 éves kora előtt történtekre. Egyr, észt ebben a korban még nagyon élénk a gyerekek fantáziája.azt is valóságnak hiszik, ami csak elképzelés.A reinkarnáció is csak egy hiedelem, amit a buddhista papok találtak ki a páriák "vigasztalására"
6/18 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írja.
Nem is értem, miért a vallás kategóriába írta a kérdező a kérdést.
7/18 anonim válasza:
Az, hogy neked. Ilyen módon nyomja el az elméd az emlékeid nem jelenti, hogy nem történt meg valami. Azért, mert nem emlékszel az óvodás korszakodra, attól még lehettél óvodás.
8/18 A kérdező kommentje:
Aha.
Úgy értettem, hogy amikor óvodás voltam, akkor abban az időszakban nem emlékeztem egyáltalán előző életre. Nem emlékszem semmire. De azért van bennem néhány ovis időszak.
2020. júl. 19. 09:22
10/18 anonim válasza:
Nekem egy budhista nézeteket valló ember úgy magyarázta ezt, hogy te magad nem emlékszel rá feltétlen, hanem a benned lévő lélek energia öröklődik, és így belül tudnod kéne min kell változtatnod. Nem tudom mennyire volt benne a budhizmusban, de ragaszkodott a reinkarnációhoz. És ezt arra a kérdésemre válaszolta, hogy ha nem emlékszel az előző életedre vagy életeidre honnan tudod mit rontottál el és min kell javítanod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!