Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van itt olyan aki hisz a...

Van itt olyan aki hisz a reinkarnációban, de nem akar másik nemű lenni? Hisztek ebben?

Figyelt kérdés
Tehát fiú vagy, de nem akarsz semmiképpen lány lenni. Sokkal jobb fiúnak létezni. Ahogy ez a lányoknál is így van. A lányok sem akarnak fiúnak létezni szerintem. Remélem újjászületés előtt meg tudjuk tervezni az életünket. Tehát, hogy melyik város, ország, időben stb... Mit gondoltok?

2020. jún. 8. 21:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha mmorpgben játszol, akkor majd a karakter neked is megszabja, hogy milyen legyen a következő karakter.

Remélem érzed mennyire nevetséges a gondolat.

Egy időtlen, végtelen bölcs szellem leszel, aki egy utat tervez az univerzummal, harmóniában. Ami a legjobb a fejlődésednek, és minden létezőnek, amivel az inkarnációdban érintkezni fogsz. Ez enyhén nagyobb tudatállapot és nézőpont, mint hogy te most az emberi elméddel mit hiszel, mit akarsz.

2020. jún. 9. 17:32
 22/27 anonim ***** válasza:
74%
Ne haragudj, de ebben akkor sem hinnék, ha egyszerre tolnám be Hollandia teljes könnyűdrog-készletét. A reinkarnációt még csak-csak el lehet fogadni azzal az indokkal, hogy senki nem tudja, mi van a halál után, szóval akár ez is lehet. De az, hogy előre megtervezd... Ez nem egy McDrive, ahová behajtasz, és kérsz egy Big Mac menüt. Ha így működne, szerinted léteznének például hajléktalanok?
2020. jún. 9. 20:07
 23/27 A kérdező kommentje:
Amúgy gondoljátok, hogy mindenki csak úgy kitalálta ezeket, és minden csupán csak oxigénhiány? Mert sztem jó néhány ember igazat mond, ír! Miért hazudnának? És hamár oxigénhiány, akkor az agy honnan tudja a túlvilágot, a mennyet és a többit oda csinálni, miközben az ember még nem látott ilyet, még képeken sem? Mit gondoltok?
2020. jún. 9. 20:15
 24/27 anonim ***** válasza:

Őszintén szerintem benne van a pakliban az is. Kihívás, és az is egy élet tapasztalat.

Kérdező akár lehet fikció is az egész. Az emberek többsége ideákat keres. A jót külön választja a riasztók. Így létre jöhet az apszolut jó az Isten ...

2020. jún. 10. 02:09
 25/27 anonim ***** válasza:
Hazudhatnak ahért is mert pl hírnévre vágynak meg sajtóra. Én ebben hiszek viszont istenben nem. Szerintem valaki(k)nek kiugrott a fejéből. Vannak ezek h láttam istent hallottam istent megsegített iste... Én inkább arra vagyok kíváncsi h ha kiderül a föld és az ember keletkezése és azoknak lesz igaza akik NEM az istenteremtésben hisznek akkor a hívők hívők maradnak mert kell vmiben hinni nem ?
2020. jún. 10. 08:40
 26/27 anonim ***** válasza:
50%
Nem
2020. jún. 10. 08:48
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

25 igen, ám de ezek több ezer éves hitrendszerek, világszerte mind hisznek Istenben, Istenekben nem 1-2 ezer éve hanem mondatjuk úgy, hogy mióta világ a világ, mióta ember él e földön. Szóval a hit az emberiség szerves része. Nem a sajtó vagy hírnév miatt, hanem mert valamiért természetes igény van rá.

S ha ki is derül biztosan lesznek akik hinni fognak. Hogy minden egyes újévben, (téli napfordulón) felkeljen a *Nap, s ne egy izzó tüzes gázgömb.

*napkultusz

2020. jún. 10. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!