Ha megsemmisülne a Föld akkor mi lenne a reinkarnávióval? Egy másik bolygón születnénk újra?
Az élet nem korlátozódik a Földre. Ahogy te sem fogsz soha Kiss Pistaként újjászületni. És igen, van élet a Földön kívül. Nem a Marson, vagy a Jupiteren. Olyan nagy az univerzum, hogy el se lehet képzelni. A Tejútrendszer az mindenségben akkora, mint egy homokszem az egész Földön. És, ha nem vagy elfogult a témával, nézz utána a Mandela-effektusnak. Nem tudom, mennyire igaz, de érdekes.
És a reinkarnáció bizony létezik. Fáj ezt kimondani nekem, mint elméleti fizikusnak, de bizony kimondott tény, hogy nem szűnünk meg teljesen létezni a halál után.
"Fáj ezt kimondani nekem, mint elméleti fizikusnak, de bizony kimondott tény, hogy nem szűnünk meg teljesen létezni a halál után."
Persze. Elvégre kimondtad, tehát akkor az kimondott. Ahogy az is tény, hogy életedben soha nem voltál fizikus. Legfeljebb elméletben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!