Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van itt olyan aki hisz a...

Van itt olyan aki hisz a reinkarnációban, de nem akar másik nemű lenni? Hisztek ebben?

Figyelt kérdés
Tehát fiú vagy, de nem akarsz semmiképpen lány lenni. Sokkal jobb fiúnak létezni. Ahogy ez a lányoknál is így van. A lányok sem akarnak fiúnak létezni szerintem. Remélem újjászületés előtt meg tudjuk tervezni az életünket. Tehát, hogy melyik város, ország, időben stb... Mit gondoltok?

2020. jún. 8. 21:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
Én hiszek benne. És amúgy telóként nem szüethetünk újjá mert az több dologból áll. Én méhként "élednék újjá" vagy egy még simeretlen állatfajként. Nem hinném h választhatnánk születésünk előtt de ha lehetne fiú lennék mert nem tetszik anyira a nenszesz. És nekem a család csak annyi legyen h szeretettel teli meg összetartó. Lehet rich meg szegény nem számít. És amúgy én nagyából elképzelem a halált pl gondolj bele amikor alszol mit érzel? Na kb oan lehet a halál is csak h mi lesz utána nemtom. Jó lenne legalább kiskoromban emlélezni az előző életemre h akik esetleg élnének akkor akiket anno ismertem jó lenne meglárogatni. Szeretnék jobban bele mélyülni ebbe a témába
2020. jún. 8. 23:53
 12/27 A kérdező kommentje:
Értem. De senki sem tudja, hogy mi van amikor kinyiffansz. Lehet semmi, vagy a vallás tényleg igaz. De ahogyan többen állítják az öröklét esélyesebb. :) de majd meglátjuk. És igaz, alváskor nem érzek semmit, nem is gondolkoztam! Remélem azért, nem semmi van. Mert akkor mi értelme van az életnek? Ha így is úgyis meghalunk... Csak a hit és a remény van nekünk.
2020. jún. 9. 00:24
 13/27 anonim ***** válasza:
25%

"Mert akkor mi értelme van az életnek? Ha így is úgyis meghalunk... Csak a hit és a remény van nekünk."

Hát ez egy jó kérdés...

Mivel így is úgy is meghalunk,ezért szerintem nincs értelme rágódni az élet értelmén, egyszerűen csak élni kell az életedet és jó elmenyeket gyűjteni,azt tenni amit szeretnénk(persze normális keretek között).

Azt az időt amit azzal toltesz,hogy értelmet keresel és "jaj egyszer mind meghalunk" és ehez hasonló dolgokkal foglalkozol,lemaradhatsz a jó és igazán fontos dolgokról és talalkozasokrol. Mert ha ezeket nem hasznalod ki akkor sosem éltél igazán...aztán persze reméljük(én legalábbis remélem) hogy majd reinkarnálodok egy jó helyre,ahol megint kihasznalhatom az akkori életem oromeit vagy előnyeit.

Szóval kb. én így képzelem el.

2020. jún. 9. 00:49
 14/27 A kérdező kommentje:
Amúgy az alvás tényleg nem fájdalmas és problémás. Nem érzek semmit, nem gondolkozom, nem fáj semmim. De ijesztő akkor is. Inkább az öröklét, mint a vég! :) és én úgy csinálom mostanában az életemet, hogy bármikor meghalhatok. Akár szívroham, vagy pedig összeesés. És közben hiszek Istenben és halál utáni létezésben. Csak van valami :) és nem a semmire gondolok.
2020. jún. 9. 00:55
 15/27 anonim válasza:
100%
Én abban hiszek, hogy minden életünkben meg kell tanulnunk valami újat, illetve van valamiféle küldetésünk. Írta valaki feljebb, hogy ha választhatott volna, akkor nem ezt az életet választotta volna. Én ekapcsán azt vallom, hogy lehetséges hogy pont ezt kell megtanulnia az életben, legyen az szegénység, elengedés, türelem..... Most éppen erre van szüksége a saját fejlődéséhez.
2020. jún. 9. 01:46
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok, vele. Születés előtt eldöntöd a nemet és a helyet.

Az identitás véleményem szerint nem ettől függ.

Szóval szerintem van itt jópár heteró akik hisznek a reinkarnációban, vagy legalább az örök életben amit meg-meg szakít a halál.

2020. jún. 9. 07:25
 17/27 A kérdező kommentje:
Értem. Én olyan reinkarnációban hiszek amiben ki választhattom az " Otthonunkban " az életünket. Meg is tudjuk csinálni! Mert azért az automatikusan születés rossz lenne. Mert nem tudom, miért de nem akarok nő lenni. Mert akkor tudod mi lesz a szexnél. És amikor újjászületsz akkor hogy hogy ugyanaz mindig a lélek? Ezt mondják a hívők, hogy a lelke ugyanaz (remélem én is) és mi lesz ha vki fiúként születik újjá, és majd lányként hal meg? Akkor a lelke lány lesz vagy fiú? Vagy mi? :) És én hiszek ezekben. Csak kíváncsi kérdések voltak.
2020. jún. 9. 08:06
 18/27 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy valaki fiúnak fog születni, és majd fiúként hal meg. És amikor a fiú megint újjászületik akkor lány lesz. És lányként hal meg... Akkor már a lelke lány lesz? Vagy a lelke milyen lesz? Mi lesz ha vki találkozni akar a nagyapával, de ő már lány és a nagyapa nem emlékszik az unokájára? Nyugi ahogy írtam ez mind kíváncsi kérdés. Nem vagyok szkeptikus! És hiszek az ilyenekben..
2020. jún. 9. 08:11
 19/27 anonim ***** válasza:
26%

De ha kő az lehetsz, mivan akkor ha darabokra törik?

Akkor az is több részből fog állni. Mivan ha a fából házat építenek? Az mikor hal meg?

Szóval akkor én miért ne lehetnék egy i7-es cpu?

2020. jún. 9. 08:28
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Kedves #19. Én #11. vagyok. Azért nem lehetsz i7-es cpu mert abban több fajta anyag van. Van fém van bronz van nemtudom még mi. Ha fém lennél és kibányásznak és beleraknak a cpuba akkor csak a része vagy. De tárgyak nem lehetünk. Szerintem. Ez csak az én elméletem. Ha pl műanyag lennél akkor jó soká "élnél". aztán lebomlódsz ennyi. Tárgyak sztem azért nem lehetünk mert nincsenek szervei. Sztem meg növények sem lehetünk mert azoknak hiába vannak szervei az nem jó mozgásra gondolkozásra csak fejlődésre és fotoszintézisre. Én arra is gondoltam hogy talán baktériumok lehetnénk de ennyi erővel már gombák is szóval inkább elvetettem ezt az elméletet. Szóval szerintem nem lehetünk növények hanem állatok/rovarok stb. És amúgy #12. tudom h senki nem tudja mivan akkor ha kinyiffansz mert már pár embert visszahoztak a halálból és amúgy szerintem szemétség lenne megkérdezni tőle: "na milyen volt meghalni?" vagy "milyen volt a túlvilág amikor meghaltál?" Amúgy szerintem van egy kis ideje a lelkünknek pihenni és csak utána ébredünk újjá addig szellem ként élünk. De azt is hallottam h ha zajongunk a temetőben felébresztjük e lelkeket. De ha ott vannak azok a bizonyos lelkek a temetőben akkor nem kezdtek új életet? vagy ez csak annak adatik meg aki hisz benne?
2020. jún. 9. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!