Van itt olyan aki hisz a reinkarnációban, de nem akar másik nemű lenni? Hisztek ebben?
Én abban hiszek amit leirtál a kerdesedben+amit leirtál a valaszodban az első hozzaszolonak.
Azért is hiszek ebben,mert engem régen kereszténynek neveltek,de soha nem tudtam elképzelni,hogy halál után a mennyországba(vagy pokolba) kerülünk. És utána mi lesz,örökké ott dekkolok? Én ezt elég nehezen tudom elkepzelni. Aztán utána olvastam jobban is ennek,így végül ma már tényleg a reinkarnacioban hiszek.
Az hogy milyen nemű lennék,nekem mindegy,az a fontos hogy rossz helyre ne szulessek. De a reinkarnáció szerint nem csak emberként szulethetunk újjá hanem más élőlény vagy tárgyként is.
#1 vagyok
Igen, ezt tudom. És mikor cáfoltam? Nem arról beszéltem, hogy elfelejtek-e előző életeimből bármit, hanem hogy ha választhatok magamnak családot, akkor nem egy ilyet választanék.
ma 22:17 a biblia nem azt írja, hogy megsemmisülünk a feltámadásig? :O
ma 22:19 lehet, hogy a születésed előtt nem tudtad, hogy ilyen rossz lesz az életed. Azt hitted pl. hogy nyersz a lottón stb... :) mit gondoltok?
Hát én nem tudok olyanról,hogy megsemmisülünk,lehet így van,de a lenyeg végül mindenki a mennybe vagy pokolba kerül a Biblia szerint.
#1 Érdekes amit mondasz,mert ma már egyre többet hallani,hogy felcserelodtek a szerepek,inkább a lányok futnak a fiúk után. És én is ezt tapasztalom lányként
De a reinkarnáció szerint nem csak emberként szulethetunk újjá hanem más élőlény vagy tárgyként is."
Tárgyként? Akkor telefonom előző életében egy állat volt? Én meg egy i7-es cpu leszek mi?
Hát ez nem teljesen így van:)
Mivel amit felsoroltal azok ember alkotta tárgyak.
Én olyanokra gondoltam mint pl:kavics,kő,fa stb.
De ha nem értesz,hozzá és érdekel ajánlom,olvass utána,sok könyv van erről.
De ha nem hiszel ilyenekbe,nem bizonygatni akarom,szimplán csak leirom,hogy én mibe hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!