Mely karmaoldó technikákat ismered?
Figyelt kérdés
Melyiket tartod a leghatásosabbnak?
(A destruktív nihilistákat lepontozom.)
2019. aug. 27. 20:10
11/12 anonim válasza:
Elmondom miket tapasztaltam. Mostanság több karmát is rendeztem. Visszakaptam ugyanazokat a lelkeket az életembe akikkel tavaly nyáron gondom volt. Tavaly nyár úgy indult hogy egyik ismerősömhöz jártam lovazni. Kb az emberek kezelhetetlenekké lettek. Első alkalommal kilyukadt a biciglikerekem. Ősszel el is jöttem onnan mert mindenkiből elegem lett. De aztán idén mégis úgy hozta az élet hogy visszakerültem oda. Na idei év is úgy indult, hogy kilyukadt első ottlétemkor a biciglikerekem. Na mondom tisztára mintha a tavalyi évet ismételném. Mert így is van. Csak megtanultam kezelni ezeket a lelkeket. Nem lógok együtt az egyikükkel minden nap mint tavaly. Csak keveset. Így nem vesz magára olyan stílust se ő se az egyik társa hogy kezelhetetlenné lesz. Túl közvetlen és a végére bunkó stílusú. 2 embert viszont abszolút nem engedek be. De időközben ők le is koptak. Kb neten is le kellett tiltanom őket tavaly mert zaklatott több is. Meg kellett tanulnom hogy vannak alacsonyabb szinten álló lelkek akiket jobb kirakni az életemből. Majd rendezzük a karmáinkat ha már lehet velük mit kezdeni. Bár meghagyom hogy kirakni se volt őket könnyű. Idöbe telt amíg a karma engedett ezen a dolgon.És van akit meg meg kell tanulni kezelni és akkor meg tudom oldani vele a karmáimat.
12/12 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm, h mindezeket megosztottad velem.
2019. szept. 6. 06:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!