Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Mely karmaoldó technikákat...

Mely karmaoldó technikákat ismered?

Figyelt kérdés

Melyiket tartod a leghatásosabbnak?

(A destruktív nihilistákat lepontozom.)

2019. aug. 27. 20:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%

Először azt kéne tudnod, hogy mi maga a karma. Teljesen félre van értelmezve az egós elme által. De ez nem intellektuális tudás, amit bárki elmondhat neked, és akkor tudni fogod. Magadnak kell rájönnöd az illúziók felismerése által. Bármit is mondanék róla, az csupán egy hit lenne számodra. Akkor válik valódi tudássá, amikor az illúziók felismerése által magad is felismered az igazságát.

Az elme bármit is tudni vél, az valójában csak hit.

A karma valójában a tudatállapot. Azon érzetek, gondolati körök összessége, amelyekkel azonosulsz.

És igen, ha feloldottál minden azonosulást, akkor meglátod, hogy valójában nincs értelme semmit tenni. Valójában ez a belátás, megvilágosulás okozza azt, amit az egós elmével azonosult emberek nihilizmusnak ítélnek meg, miközben nem az, csak egy magasabb tudatállapot, ahonnan rálátsz az illúziókra, felismered azokat, és nem dőlsz be nekik.

Úgy tudod feloldani az érzelmekkel és gondolatokkal való azonosulást (a karmát), ha elkezded megfigyelni azokat, és így felismered, és ezáltal felismered, hogy nem vagy velük azonos. A leggyorsabb módja, ha a figyelmedet nagyon mélyen a jelenbe irányítod.

2019. aug. 27. 21:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsátással elvileg oldható, és ahhoz elég egy ember is. Megbocsátom a másiknak amit tett, megbocsátom magamnak amit tettem, akkor ezek a legjobb döntésnek tűntek, ő se tudja visszacsinálni, én sem; akko ez a legjobb döntésnek tűnt; és akkor elengedni, és akkor asszem, hoyg "Ne menjen a nap a te haragoddal" Tehát elalvás előtt elvileg asszem meg kéne bocsátani. Vagy nem tudom. Meg pl kölcsönkértél valakitől pl pénzt, de aztán rájössz, hogy nem fogod tudni megadni neki, akkor egymagad is feloldozhatod szerintem, de úgyis, hogy beállítasz hozzá egy üveg itallal, és akkor mondod, hogy "Bocsesz tesa, sajnos nem tudom megadni neked a tartozásomat." Valami ilyesmik. De egyébként még voltam máshol pl karmaoldáson, és akkor az is pl tök jó. Küldök még egy privátot majd.
2019. aug. 27. 23:46
 3/12 anonim ***** válasza:
31%

Egyetlen karmaoldó technika van: az élet megtisztítása.

A fekete mágiában a tettek következményeit igyekeznek másra átruházni.

"Ha bűneid vérvörösek is, hófehérré leszne" … HA … ezt és ezt csinálod … ezt már nem mondják el.

A helyettesítő áldozat témaköre kapcsolódik ehhez.

2019. aug. 28. 00:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindannyiótoknak.
2019. aug. 28. 04:19
 5/12 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

Önzetlenség, Szeretet

Segitség adás

2019. aug. 28. 06:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
csak és kizárólag a megbocsátás és megbocsátatás oldja a karmát.
2019. aug. 28. 11:28
 7/12 Krúdy Gyula ***** válasza:
100%

Sziasztok,

Vagy ti, vagy én egészen biztosan félreértem ezt.

"Karma oldó technika" ez lényegében egyfajta ártó eljárások gyűjtőneve szerintem, kivitelezéstől függetlenül.

Az emberekkel (meg minden mással is) azért történnek dolgok mert az vagy úgy jó, vagy a cselekedetekkel azt vonzottuk be. Még ha tudjuk is, hogy rossz dolog fog történni az a hatás azért jön mert az ~egyenértékű az élet által nekünk szánt leckének.

Karmát "oldani" értelmezésben számomra annyit jelent, hogy tudatosan rombolni egy visszacsatolást az élettől ami által többek lehetünk. Ez azt jelenti, hogy azok az emberek akik ilyet csinálnak azok tisztában vannak azzal, hogy romlott dolgot tettek, de erre rákontráznak azzal, hogy tudatosan eldöntik, hogy még a leckét sem kérik amiből tanulhatnának ergó szándékosan romlottak akarnak maradni.

És egy ilyen döntésnek/technikának szerintetek nincs következménye?... Ezt szerintem gondoljátok újra.

Am én is ismerek egy karma oldó technikát! Úgy hívják, hogy előre gondolkodom, és nem csinálok olyat amit megbánnék. Egész jól működik. Ha meg valamit megteszek akkor vállalom érte a felelősséget mert a tetteim tesznek azzá aki vagyok. Meg a pizza.

Ha valaki erre véletlen válaszolna hálás lennék ha megmaradna a topic értelmes építő jellegű érvekre alapuló kommunikációs színvonala. A téma maga tényleg érdekes.

2019. aug. 28. 17:49
 8/12 A kérdező kommentje:

Kedves Hozzászólók, köszönöm a kérdésem elolvasására és a válaszadásra szánt időtöket. Eddig nem pontoztam le senkit. Elnézést, nem minden válaszotokra reagálok, de nem is ígértem ezt.

Ameddig nem fedezték fel, hogy a csepp, ill. a félcsepp keresztmetszetű szárnyprofil emelőerőt termel, nem tudták elképzelni sem, hogy a levegőnél nehezebb tárgy (oké, voltak léghajók és kezdetleges siklószárnyak) repülhet. Valami ilyesmi lelki és/vagy spirituális törvényt keresek, ami a karma mechanikus voltát -annak lehazudása és erejének lefitymálása, valamint létjgosultságának megkérdőjelezése nélkül- meghaladni segít. Ezen kérdésben nem okvetlenül észérveken alapuló választ akarok. Azért nem, mert mindegyik értelmezés helyes, mindnek megvan a maga értelmezési tartománya (hogy a repülős példánál maradjak, szubszonikus és afeletti repülésre már nem csepp, ill. félcsepp keresztmetszet az ideális, mert ott már a nagy sebesség miatt más törvények érvényesek). Ami engem érdekel, az a ti, tapasztalataitokon nyugvó javaslataitok.

2019. aug. 28. 19:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát túl sokat én se tudok még róla de azt megtapasztaltam, hogy tényleg addig ismételjük a dolgokat amíg ki nem javítjuk. Ugyhogy talán azzal hogy odafigyelsz és igyekszel megoldani a dolgot.
2019. szept. 1. 21:09
 10/12 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm.

A te megközelítésedben mit nevezünk megoldásnak?

2019. szept. 2. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!