Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti is féltek a halàltól mivel...

Ti is féltek a halàltól mivel nem tudjuk pontosan mi fog történni?

Figyelt kérdés
Hogy milyen módon következik be?? És azt sem tudjuk mi lesz velünk a halàl utàn. Ha van élet akkor mit fogok én ott csinàlni???

2019. aug. 10. 20:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

"Semmit nem tudunk tehát tapasztalatból az "én" haláláról."

Dehogynem, mivel az "én" gondolatok és érzések összessége, egy mentális kép, ami önmegadással és meditációval teljesen feloldható, eltüntethető. Az én valójában egyfajta ragaszkodás, ami áthatja a gondolatokat, érzéseket és a fizikai formát. Annak az illúzióját kelti, mintha ezek közül bármelyik mi lennénk. A halálfélelem is ebből a ragaszkodásból ered, mert elhiteti veled, hogy bármit is elveszítesz. Hogy tudnál olyat elveszíteni, ami nem is volt a tiéd?

Mindannyian éntelenül érkeztünk a földre, és halálunk után ismét azzá válunk. A kérdés, hogy megvalósítjuk e életünkben is az éntelenséget.

Bár az igazság az, hogy már most éntelenek vagyunk, mivel maga az én egy illúzió. Ezt kell igazából csak felismerni. Hogy már most azok vagyunk. Fel kell oldani az illúziót.

2019. aug. 11. 15:41
 22/23 anonim ***** válasza:
az "én"nel kapcsolatban nem értek egyet- de időhiány miatt most nem tudok belemenni. Amiről írsz az az illuzórikus én = ego Az igazi "én" a figyelemben tapasztalható- "én figyelek". Máshol nem és ez is csak utólag, nem működés közben - sajnos. van ebből gondunk elég.
2019. aug. 11. 15:48
 23/23 anonim ***** válasza:

Hogyne, a haláltól mindenki fél, csak a bolond, vagy önmegvalósított nem!

Innen látszik, hogy ki hazudik! Mert aki azt mondja, nem fél, az hazudik!De még önmagának is!

2019. aug. 13. 01:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!