Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ti is féltek a halàltól mivel...

Ti is féltek a halàltól mivel nem tudjuk pontosan mi fog történni?

Figyelt kérdés
Hogy milyen módon következik be?? És azt sem tudjuk mi lesz velünk a halàl utàn. Ha van élet akkor mit fogok én ott csinàlni???

2019. aug. 10. 20:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
73%

Persze! Minden ember fel tole, ez ez igy termeszetes. Mindenki fel a bizonytalan ismerettol, es mindenki maskepp' kezeli szorongasat; Ugy gondolom, tobbek kozott ezert is alakultak ki a vallasok. Egyfajta remenykent, igeretkent szolgalva, hogy Foldi letunkkel nem er veget utazasunk. Jollehet, ezek nem alaptalonok, de hitelesseguket feszegetni hiabavalo...Csak konfliktust szulne reven, hogy eltero nezeteket kepviselunk a halallal kapcsolatosan. Ennek fenyeben en sem tudok erdemi valasszal szolgani es ugy velem, senki mas sem. :)

Fene se tudja... Azt pedig, hogy mit fogsz ott csinalni, ha egyaltalan fogsz, plane nem. :D

2019. aug. 10. 20:45
 2/23 ******?! ***** válasza:
28%

Egyáltalán nem félek. Miért kéne félni olyasmitől, ami amúgy is bekövetkezik?

"Hogy milyen módon következik be??"

Honnan kéne tudjuk?

"És azt sem tudjuk mi lesz velünk a halàl utàn."

...

"Ha van élet akkor mit fogok én ott csinàlni???"

Fene tudja! Minek kéne nekünk tudni, hogy te miket szeretsz csinálni? Ki tudja milyen hobbiaid vannak. Már ne haragudj, de azt hiszed, hogy te vagy Truman, a Truman show-ból? Születésedtől fogva figyelünk és figyeljük miket szoktál csinálni? Nekünk is van saját életünk!

2019. aug. 10. 20:52
 3/23 anonim ***** válasza:
81%

Ismerertlentől*

#2-es

Szerintem a kedves kerdezo ,,mit fogok en ott csinalni?" kerdese inkabb arra akarna vonatkozni, hogy a halalat koveto eleteben mifele uj lehetosegek nyilnanak meg elotte :D

2019. aug. 10. 21:06
 4/23 anonim ***** válasza:
28%
Nincs ott semmi. Elalszol, álom nélkül, és ennyi. Ha már ájultál el, akkor tudod miről írok.
2019. aug. 10. 21:22
 5/23 anonim ***** válasza:
77%
Látod kérdező, a 4-es halott, hisz van saját tapasztalata, és vígan ír ide, ne félj!
2019. aug. 10. 21:27
 6/23 anonim ***** válasza:
24%

Nem is hiszek hókusz-pókuszban! :)

Látom ide csak a hiszékeny balekok írhatnak. Szánalom...

2019. aug. 10. 21:38
 7/23 ******?! ***** válasza:
17%

"kerdese inkabb arra akarna vonatkozni, hogy a halalat koveto eleteben mifele uj lehetosegek nyilnanak meg elotte"

Szóval így állunk? És mi van azzal, hogy: "És azt sem tudjuk mi lesz velünk a halàl utàn."? "Ha"-n van a hangsúly? Ó, akkor szerintem egy fantasy világban fog újjászületni, mint trónörökös az ősi időkben és sok ellenségeskedés, viszály, cselszövés után egy megrendezett baleset során életét veszti.

2019. aug. 10. 21:39
 8/23 anonim ***** válasza:
16%
Inkább menj el egy jósnőhöz kérdező, a négyes kommentelő biztos tud ajánlani;) Ő(k) majd lerajzolják milyen csodás módon születsz újjá, hiszen már tapasztalták :DDD
2019. aug. 10. 21:44
 9/23 anonim ***** válasza:
68%

#7-es

Én ülök, kedves. :)

Mifele "Ha"-n ? :)

Nos, szerintem nem egeszen azt szerette volna, ha kristalygombbe bamulva, a tenyeret eloveve josolnanak meg neki, hogy mifele bolygon vagy dimenziban fog landolni. A kerdesevel szerintem mindossze azt szerette volna megtudakolni, hogy nem tolt e el bennunket is felelem annak okan, hogy nem tudjuk, mi var rank halalunkat kovetoen :). Legalabbis en igy ertelmeztem...elnezest kerek, ha tevednek

2019. aug. 10. 21:55
 10/23 anonim ***** válasza:
26%
Nem.
2019. aug. 10. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!