Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Vajon ő a mesterem?

Vajon ő a mesterem?

Figyelt kérdés

Inkább olyan személy válaszát várom, aki olvasott, jártas a témában, a reinkarnációban és a lelkekben, asztrológus (inkább őt) vagy parapszichológus.

Ki szeretném deríteni, hogy a barátnőm valójában az “oktatóm” e a túlvilágról, aki segíteni jött nekem bizonyos életcélok elérésében. Tudom, hogy ez lehetséges, olvastam róla, legalábbis elméletben igen. Kezdek én is egyre jártasabb lenni a témában, de mivel ezt nem tudom megfejteni, ezért kérem itt valaki segítségét. Ez egy sejtésem csupán. Minden továbbit privátban leírok.

2019. júl. 28. 23:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

"a barátnőm valójában az “oktatóm” e a túlvilágról"

Ha barátnőd bizonyítottan a túlvilág lakója, akkor bizony ő a mestered.

Arra vigyázz, hogyan viselkedsz vele, mert ha nem jól, akkor itt hagy és hazamegy a túlvilágra!

2019. júl. 29. 13:25
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

a barátnőd aki testben él és a barátnőd, nem jöhet a túlvilágról.

Mestert szeretnél látni, ezért mestert látsz.

2019. júl. 29. 21:27
 13/14 A kérdező kommentje:

Mert szerinted honnan jonnek a lelkek? 😅😂

Nem akarok semmit se belelatni, csupan egy felteves.

2019. júl. 29. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Ő a mestered. Hívd őt Úrnőnek ezentúl és vegyél egy korbácsot hogy megfegyelmezzen, ha rosszat teszel
2019. júl. 29. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!