Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Vajon lesz meg dolgunk egymass...

Vajon lesz meg dolgunk egymassal az eletben?

Figyelt kérdés
Van egy ember, akivel nagyon kulonleges lelki kapcsolatom volt, kitalaltuk egymas gondolatat szinte, nagyon egy huron pendultunk. Most mar nincs velem. Nekem nagyon hianyzik es nem tudom felfogni, hogy o hogy lehet el nelkulem. Valami osszekotott minket.
2017. márc. 17. 13:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez lélektársi kapcsolódás (a leírásból erősen annak tűnik), akkor a szétválás csak illúzió (a földi valóság illúziója). Ő ugyanúgy benned él. Meditálj sokat és amikor készen lesztek, újra találkozni fogtok.
2017. márc. 17. 13:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Es ha o nem akar talalkozni? Mar rosszakat gondol rolam, de valami miatt ugy erzem, ez a kapcsolodas meg kell, hiüogy maradjon. De lehet, csak nekem fontos...
2017. márc. 17. 13:51
 3/9 anonim ***** válasza:

"Egy illuzio volt mindenem mond miért forditottad ellenem"..

Mindenki abba hisz amibe akar..csak egyszer muszàly felébredni az àlomvilàgbol..

"Biztos hogy egyoldalu ahogy Béla mondanà"-ahogy hitegettél ugy gondoltam nem ezért ragadtam le itt az àlmvilàgban..

2017. márc. 17. 14:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez nagyon homalyos...
2017. márc. 17. 14:38
 5/9 thoomas26 ***** válasza:
61%
Mindenki addig az életünk része, ameddig szükségünk volt rá, ameddig betöltötte azt a szerepet, melyet a születésünk előtt megbeszéltünk vele.
2017. márc. 17. 17:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Születésünk elött "megszületett D....."
2017. márc. 17. 23:32
 7/9 Illusi0n ***** válasza:
Igen. Fogtok még találkozni. De a Te feladatod nem az, amit gondolsz : hogy lelkitarsad lesz. Hanem, hogy ezt a valakit megtanitsd a lemondásra. A "nem" re. Ez el is kezdődött. Néha sajnos azt hisszük, a kellemes feladatot kaptuk. Pedig nem. Negatív dolgokra egy másik embert megtanitani fajdalmasabb, mint hinnenk. Ilyenkor érezzük magunkat áldozatnak. Pedig nem, csak egy eszköz vagyunk.
2017. márc. 18. 03:05
 8/9 A kérdező kommentje:
En is tanulom a lemondast...nagyon nehez feladat. Egy embernek tobb lelki tarsa is lehet amugy?
2017. márc. 18. 08:42
 9/9 anonim ***** válasza:
76%
Elvileg többen is vannak/vagyunk. Nagyon fura ez az egész, de valami olyasmi van a háttérben, hogy ha a Lélek valami nagyon nagy feladatot vállalt erre az életre, dönthet úgy, hogy több testben születik le a Földre. Igazából ez, őrületes egy elmélet, de látok benne logikát. (#1)
2017. márc. 18. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!