Inkább olyan személy válaszát várom, aki olvasott, jártas a témában, a reinkarnációban és a lelkekben, asztrológus (inkább őt) vagy parapszichológus.
Ki szeretném deríteni, hogy a barátnőm valójában az “oktatóm” e a túlvilágról, aki segíteni jött nekem bizonyos életcélok elérésében. Tudom, hogy ez lehetséges, olvastam róla, legalábbis elméletben igen. Kezdek én is egyre jártasabb lenni a témában, de mivel ezt nem tudom megfejteni, ezért kérem itt valaki segítségét. Ez egy sejtésem csupán. Minden továbbit privátban leírok.
Rossz hírem van! Az összes ember, akivel az életed során eddig így vagy úgy kapcsolatba kerültél, mind mind segíteni jött bizonyos életcélok elérésében. Ugyanis nélkülük nem az lennél, aki most vagy.
2019. júl. 28. 23:45
3/14 A kérdező kommentje:
Nyílván, ez világos. Sok az ún. csoporttárs is, de ő szerintem nem az...mintha ő kicsit fejlettebb lélek lenne nálam. De erre nem tudok aemmi bizonyítékot mondani...
2019. júl. 29. 00:08
4/14 ******?! válasza:
Ő a mestered, te az övé vagy. Mit kell ezen lovagolni? Már eldöntötted, ki más lenne? Miért kérsz segítséged segítséged "tőlünk", mikor ott van a mestered? Milyen hasztalan tanítvány vagy, hogy nem bízol a mesterben? Mielőtt elfelejteném: "mester" helyett, így hívd: [link] a te pozíciód pedig itt van: [link]
2019. júl. 29. 00:14
5/14 ******?! válasza:
Sajnálom a helyesírási hibákat, de gépelés közben valahogy nem tudtam visszatartani a nevetést.
2019. júl. 29. 00:17
6/14 anonim válasza:
Bizonyos értelemben lehet mindenki az oktatód szerintem. De ha úgy érzed, akkor tekintheted konkrétan úgy szerintem, hogy ő a szellemi vezetőd. Ha annyira áhítattal csak csodálod, csak ámulsz, hogy milyeneket mond, meg mennyire bölcs, meg mennyi ezernyi dologra rávilágít, hogy "tényleg úgy van", és akkor be is látod, meg ilyesmik.
2019. júl. 29. 00:17
7/14 anonim válasza:
Gondolod, hogy egy asztrológus, vagy parapszichológus itt Gyakorin fog elemzéseket csinálni neked ingyér? Látogass meg egyet és megtudod, hogy mit jelent az, amikor lehúznak.
2019. júl. 29. 00:41
8/14 anonim válasza:
Ha tanulsz tőle, akkor mindenképp!
2019. júl. 29. 04:28
9/14 Fish1 válasza:
Szerintem mindenki a saját maga mestere :-)
Minden embertől lehet tanulni egy csomó dolgot, minden ember tükör, de az csak tőlünk függ, hogy ezt, vagy azokat a dolgokat, amikben fejlődnünk érdemes észrevesszük -e egyáltalán, és ha igen, akkor változtatunk -e. Körbe vehet egy embert ezer nála bölcsebb is, ha nem hallja meg szavukat, vagy ha nem tesz saját magáért, akkor nem ér semmit.
2019. júl. 29. 04:46
10/14 anonim válasza:
A kapcsoaltotok számodra azért ennyire tanító jellegű, mert a mostabi perioduaodban nagyon a fejlődésnek élsz.., amit a kérdésed is megmutat, de ő nem egy magasabb entitás, aki direkt ezért van itt. Ugyanúgy enber, mint te, noha mindketten aránylag bölcsek vagytok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!