Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Vajon ez az előző életéből...

Blau1999 kérdése:

Vajon ez az előző életéből megmaradt emlék?

Figyelt kérdés
Az unokahúgom 4,5 éves és elég érdekes dolgokat mesél nekünk néha. Egy évvel ez előtt kezdődött amikor sirdogálva, kiborulva amiatt szomorkodott, hogy 'olyan nehéz beszélnem és mondanom amit akarok pedig régen sokkal több szót ismertem és most meg senki nem érti mit akarok!' Aztán én vigyáztam rá és gyakran mesél történeteket a mesekönyveiből amiket megjegyez miután felolvassuk neki de aztán a múltkori alkalommal arról mesélt, hogy hiányzik neki a régi anyukája. Kérdezgettem és kiderült hogy a régi anyukája is és a régi apukája is meghalt. Autóban ültek. Aztán elvileg az apja azonnal meghalt a régi anyukája csak a kórházban. Ő már nem emlékszik mi történt vele, de emlékszik m, hogy nagyon szúrt a 'cicimnél'.. Aztán most a napokban mesélt egy fajta csodavilágról amiben ő régen élt Pataluttal a szerelmével aki aztán az életére tört és megpróbálta megátkozni az anyukája pedig ott volt hogy megvédje 'de aztán Pátálut szörnyű üvegszilánkokat küldött anyára és azóta én már nem vagyok hercegnő abban a világban. Azóta én már itt élek' Mit gondoltok több lehet ez mint mese? Utánanéztem és egy mese sincs amit nez es amiben Patalut nevu barmi lenne.
2016. dec. 29. 11:49
 1/9 Duenna ***** válasza:
100%
A gyermekek olyan 7 éves korukig látják a szellemvilágot, és vannak olyanok, akik emlékeznek is az előző életükre. Itt is ez történt. Látszik, hogy megviselte az előző életében szerzett tapasztalat. Lehetséges, hogy a korábbi életében egy másik bolygóra született, ahol történtek vele ezek a dolgok. Beszéltessétek, hogy minél több információra emlékezzen, akkor meg fog nyugodni, ha kibeszélheti magából ezeket.
2016. dec. 29. 12:26
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
4,5 éves, akár rajzolgathat is az emlékeiről, amennyire képes rá.Ezeket írjátok le, őrizzétek meg.Érdekes valóban, lehet megmaradt emlék.Ilyen kis gyermek még nem képes ilyen komplett dolgokat fantáziálni.
2016. dec. 29. 12:39
 3/9 anonim ***** válasza:
20%
Ha este ilyesmiket mesélne nekem egy 4 éves gyerek megijednék. Nagyon élénk fantáziája van neki és nem tudom mit nézetnek vele, de biztos nem olyat, amit egy 4-5 éves nézni szokott. :D Meg aztán ne jöjjenek nekem azzal, hogy egy 4,5 éves ilyen választékosan beszél.
2016. dec. 29. 13:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Delator

Egy 4,5 és fél éves tud ilyen választékosan beszélni, sőt.

2016. dec. 29. 18:37
 5/9 anonim ***** válasza:
23%
Hát én nem értek a gyerekekhez.
2016. dec. 29. 20:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Fogjad rá, hogy igen.

Sem bizonyítani nem tudod, sem cáfolni, de a gyereket különlegesnek állítod be.

Lényeges, hogy a gyerekkel ne éreztsd különleges voltát, mert nagyot fog csalódni benned, ha rájön, semmi különleges nincs benne!

2016. dec. 30. 07:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Sem bizonyítani nem tudod, sem cáfolni, de a gyereket különlegesnek állítod be."

Ebben semmi különleges nincs, csak szokatlan. Pontosabban igen gyakran elfojtják a családok az ilyesmit.

2016. dec. 31. 11:42
 8/9 Janika51 ***** válasza:
WOW!!! Ez fantasztikus! Egy nagyon fejlett lelket kapott az unokahúgod, ez nagyon ritka, hogy valaki születése után, igy emlékezzen előző életére! Az újraszületést, csak nagyon ritka esetben engedi meg a Teremtő! Nagyon érdekes, amig lehet, mindent jegyezzetek le, vegyétek fel azt, amint beszél erről, mert ahogy növekszik, szép lassan elfelejt mindent! Felnőtt korában érdekes lesz mindezt visszanézni! Amúgy az ilyen gyerekek, felnőtt korban valamiben zsenik lesznek!
2017. jan. 1. 20:04
 9/9 homo ludensz ***** válasza:
Azt nem tudom hogy az előző életek és a mostani között mekkora a válaszfal de vegyétek figyelembe hogy gyerekekben még keveredik a valóság és a mese. Ez a boldog gyermekkor,azután jön az iskola,a követelmények (sokszor a szülők részéről) és lassan mire felnő belenevelődik a teljesítmény kényszer. Mindenki egy életciklusban szeretne mindent elérni gazdagságot,boldogságot,egészséget és ezért akár másokon is átgázol ha kell. Aki gyermek marad az élhetetlen,naiv és álmodozó.
2017. jan. 13. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!