Igaz az hogy a Szellemek és Démonok között átjárót lehet nyitni a túlvilágról?
HA IGEN HOGYAN?
Ez félelmetes? Mindennap beszélgethetek velük?
Csak kérdezem nincs ebben tapasztalatom ezekből,de gondoltam hogy Középsulin megcsinálnám,csak nem tudom hogy mik A KöVETKEZMÉNYEK! De lehethogy nemteszem mert parázok ilyektől!
Hát először is értelmezzük a kérdésed. Ha a túlvilágról akarsz kapukat nyitogatni, ahhoz először megkéne halnod. Ésha már a túlvilágon vagy, megpróbálhatod.
Sok sikert előre is!
Mármint úgy akartam hogy onnan idejön valami démon vagy szellem ha egyáltalán léteznek!
Merthogy van valami tükrös idézés,amivel előjönnek.
=.= (előzőnek..)
Szóval.. ha ennyire kezdő lennél(sőt, én még a tapasztaltabbaknak sem ajánlanám) démonidézéssel semmiképp ne próbálkozz!!!Borzasztó következményei lehetnek.(Bár a szellemidézésnek is..de nem feltétlenül akkora)
Amúgy ja, szellemekkel mindennap beszélgethetsz sztem, mondjuk az asztaltáncoltatós módszerrel v. Quija táblával.
De azt is nagyon óvatosan, és legyen azért melletted egy tapasztaltabb ember, és min. 3-an csináljátok!
Ja, és lehetőleg olyan szellemet idézzetek sztem, akit ismertek is, szal ha megbizonyosodtatok róla, h. egyik házban kísért szellem, azzal próbálkozhattok. Vagy rokonok;batárok szellemével mondjuk.
És bocs, ha vmi hülyeséget írtam :D, én se vagyok vmi tapasztalt ember.
Nincs kedvem semmit megidézni mert olvastam most ezekrol
hogy megidézheto a sátán is és meg is öl téged ha egyedul
beszelsz vele vagy megidezed
idézhetőek. Szellemek és démonok is. Általában szellemek jelennek meg, a démon nagyon nagyon ritka hacsak nem kifejezetten azt hívsz, szellemből viszont rossz szellem is jöhet.
Idézz tükörrel, azzal nagyon végzetes bajt nem okozol.
Norbi takarodj már erről az oldalról!
Nem hiszel az ezoterikában, akkor ne beszélj itt mindenféle hülyeségeket, a politika témakörben meg a lehető legkreténebb eszmét, a liberalizmust képviseled. Pár szélsőséges antifán kívül senki sem szeret itt!
Akkor magyarázzátok már el, hogy ha léteznek, akkor miért nem szálltak még meg minket??? Azt mondjátok, hogy a szellemek valamikor emberek voltak (tudjátok, értelmes lények) és az ember első számű célja a hóditás... Ráadásul nem lehetnek semmik, ha a dimenziók között vándorolnak... Az embernek ugye nagy problémát jelent az első 4 dimenzió is... Ők meg csak úgy szabadon vándorolnak poénból... Mekkora hatalmuk és erejük lenne már... Jóval több, mintsem néhány holdkóros képzelgő idióta megállítsa őket sóval, és foghagymával... Ez még annál is rosszabb felállás, mint az elrontott Tigris tank kontra 22-es... Ez inkább Yamato kontra 22-es...
MILYEN JÓ, HOGY ILYENEK NEM LÉTEZNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!