Új házba költöztünk. Érdekes dolgok történnek. A többi lent?
# 16 Azok szoktak ilyen primitíven megnyilvánulni, akiknek az olvasás nehézséget okoz, mert életükben egy könyvet sem bírtak kiolvasni. De ez nyilván látszik az igénytelen írásodon is, ahogy meggyalázod a magyar nyelvet, kisbetűs mondattal stb.
Az igaz, hogy az előzmény túl bő lére lett eresztve, törölni lehetne belőle jó sokat, úgyis érthető lenne a lényeg.
Viszont akkor sem kellett volna ilyen gyökér módon beszólni!
21# de igen, mert a felét elolvastam és még addig se derült ki hogy mi lesz a történet lényege. aztán végülis nagynehezen kinyögted hogy zajban jobban megy az alvás.
de előtte még leírtad hogy a nagyanyád örökölt egy házat amit eladott, abból vett egy házat amit végül te örököltél, de azt meg aladtad, meg vettél fel hitelt, amit már visszafizettél blabla és akkor ebben a házban ti hallhagtjátok a rádiót. Nem semmi történet.
Én 20 éves koromig panelban laktam a 8.emeleten.Azóta sem éltem liftes házban, de kb.még 15 évig hallottam esténként a lift zúgását.
Ezzel csak azt akarom mondani, lehet pszichés amit hallasz, lehet még idő kell megszokni ennek a háznak a zajait.
De a kamera és a hangfelvétel is hasznos lehet, vagy a füldugó, úgy tényleg kiderülne, hogy csak a fejedben vannak e ezek a hangok, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!