Mikor ide költöztünk, mindketten arra ébredtünk, hogy itt meghalt valaki, miért lehetett ez?
Írtam, hogy kíváncsi vagyok olyanok válaszára is, akik nem hisznek a szellemekben, de kérlek, amit írtam, legalább olvasd el pontosan.
Kíváncsi vagyok ugyanis, hogy ha nem szellem volt, akkor mitől, mire ébredhettünk fel mindketten ugyan arra a gondolatra, érzésre.
3.!
Épp ellenkezőleg, ennyire még sehol sem szerettem lakni, mint itt. Sőt, mindenki azt mondja, hogy jó a lakásba bejönni, olyan nyugalmat áraszt, olyan barátságos hangulata van. És igen, szerintem is, kifejezetten szeretek itthon lenni. Pedig mindig is menős voltam. A lakásokat, ahol idáig éltem, csak alvásra használtam szinte, de ez teljesen más, sokszor utálom, ha el kell menni itthonról valahova.
5.!
Végülis...akkor még épp csak a beköltözésen voltunk túl, tehát otthonosnak még valóban nem éreztük, még nem laktuk be a lakást akkor...
Most megyek, várok még véleményeket, később jövök vissza.
Bő tíz éve. Csak most, ahogy olvasgattam ezt a kategóriát, eszembe jutott ez a beköltözéskor történt dolog, és gondoltam megkérdezem, kinek mi a véleménye.
Ahogy írtam, utána még sok ideig történtek érdekes dolgok, de ezek olyanok, hogy lehetnek akár szellemesek, akár valós, megmagyarázható dolgok is, és már sok éve nincs semmi fura történés a lakásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!