Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért félnek sokan a szellemek...

Miért félnek sokan a szellemektől?

Figyelt kérdés
Én alapvetően nemigazán hiszek benne, de tegyük fel, hogy vannak szellemek. Akkor is logikusan belegondolva miért kéne félni tőle? Ugyan mit tud csinálni? Még ha legrosszabb esetben ki is tudna nyírni, akkor ezt a logikát követve én is szellem lennék és akkor megkeresem és meggyalázom az anyja szellemének a hátán örök időkig. Szóval nem értem, hogy mitől lesz sokaknak csokis a gatya az ilyen témák kapcsán. Valaki elmagyarázná?

2018. júl. 16. 23:02
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Elhiszem anyádnak -mert ellenkezőjét nem tudom bizonyítani,- hogy MOST úgy érzi, AKKOR azt látta, amit mond.

Figyelembe kell venni viszont az idő műlását, vele együtt azt, hogy az emlékeket MEGVÁLTOZTATJA AZ IDŐ.

MOST -illetve a neked mondás idejében- azt azt hiszi és állítja, AKKOR azt látta.

Nem hiszem el, hogy nyugodt maradt volna, amikor látta azt a szellemnek vél füstpamacsot kiszállni apósából. Nonszensz.

Egy ember -aki nem hozzátartozó éppen- halálát sem tudja az átlagember megrendülés nélkül végignézni, hiszen tudatosan, vagy tudat alatt előjön: "velem is ez történik majd"!

2018. júl. 30. 05:52
 32/34 anonim ***** válasza:

Pont azért, mert nem látják őket, így fel sem tudnak készülni, ha "csinálnak" valamit.

Én nem félek, de történt velem is érdekes dolog.

Egy időben hnegyed négy körül mindig ugyanakkor felébredtem 2-3 héten keresztül.

Anya akkor már beteg volt utolsó héten kórházban feküdt.

A halála időpontja hajnali négy előtt következett be.

2018. aug. 3. 19:52
 33/34 anonim ***** válasza:
Talán azért mert senki sem szeretné azt látni hogy egy félig rodhadt arc vigyorog rá vissza az ajtó sarkából amikor hajnalban kimegy vécére. Plusz a horrorfilmek elégé ráteszbek erre azzal hogy a földön maradt szellemeket olyannak ábrázolják mint ahogy a holtestük éppen kinézhet és egyetlen céljuk hogy mentálisan tönkretegyenek. Egyébkén szellemek ilyen formában nem léteznek, de a lélek/energia nem lehetetlen hogy valóban öntudatos állapotban távozik el ergo szellemként, és olyan helyre kerül amit az életünkben soha nem ismerünk meg.
2018. aug. 17. 18:05
 34/34 anonim ***** válasza:
Én nem félek tőlük, de hiszek bennük. 14 éves voltam, mikor dédim meghalt. Éjjel felébredtem 1 után picivel és egy fehér alak elsuhant mellettem a konyha felé. Reggel hívtak, hogy 1 körül meghalt a kórházban. Azóta sem volt hasonló, de akkor tudom, mit láttam, nem vagyok dilinyós, pedig akkor még nem tudtuk, hogy halott. Jó lenne, ha valaki szkeptikus elmagyarázná, hogy történhetett ilyen pont ott és akkor, ha azóta soha többet? Illetve ez így nem igaz, mert dédivel volt utána még másik két storym, de konkrétan azóta ébren szellemet nem láttam, de akkor igen. Ma már 32 éves vagyok, de akkor 14 évesen nem foglalkoztatott ilyesmi, nem akartam mindenáron ilyesmit látni, vagy hogy is mondjam...a lényeg, hogy tudom, nem kepzelőttem és biztos van valami a halál után, bár fogalmam sincs, hogy mi.
2018. aug. 20. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!