Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért félnek sokan a szellemek...

Miért félnek sokan a szellemektől?

Figyelt kérdés
Én alapvetően nemigazán hiszek benne, de tegyük fel, hogy vannak szellemek. Akkor is logikusan belegondolva miért kéne félni tőle? Ugyan mit tud csinálni? Még ha legrosszabb esetben ki is tudna nyírni, akkor ezt a logikát követve én is szellem lennék és akkor megkeresem és meggyalázom az anyja szellemének a hátán örök időkig. Szóval nem értem, hogy mitől lesz sokaknak csokis a gatya az ilyen témák kapcsán. Valaki elmagyarázná?

2018. júl. 16. 23:02
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
24%
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy ezek az emberek láttak-e már szellemet. Mert én úgy vagyok vele, hogy HA léteznek is, akkor láthatatlanok és senkinek sem tudnak ártani...
2018. júl. 16. 23:08
 2/34 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem nem a szellemtől félnek. Hanem, hogy nincenek egyedül.

Egyébként tényleg nem félelmetes. Szépek.

2018. júl. 16. 23:09
 3/34 A kérdező kommentje:

Teljes mértékben egyetértek, nem állíthatom én sem, hogy nincsenek, de ha vannak, akkor én is ezen a véleményen vagyok.

2018. júl. 16. 23:10
 4/34 anonim ***** válasza:
80%
Akkor mesélek egy történetet. Anyám, aki sosem volt se szellemhívő, se semmilyen hívő, teljesen materiális beállítottságú, utólag mesélte el, hogy amikor apósom meghalt, feküdt az ágyán, és mielőtt meghalt, hívta anyámat, hogy szeretné még látni. Én még meg sem születtem. Amikor odaért (házon belül), papám meghalt, épp akkor, amikor belépett a szobába. Teljesen abszurd volt anyám szájából hallani évtizedek után elmesélve, hogy abban a pillanatban, amikor meghalt, az ágya felett egy gomolygó fehér füstöt látott. Magyarul: látta papám lelkét elszállni. Ha nem ő mondja el ezt, senkinek nem hinném el, de neki igen, mert mint írtam, sosem hitt ilyenekben.
2018. júl. 16. 23:20
 5/34 anonim ***** válasza:
De hülye vagyok, rosszul írtam. Nem apósom, hanem anyám apósa. Bocs, elírtam.
2018. júl. 16. 23:21
 6/34 anonim ***** válasza:
Ja, és egyáltalán nem félt. Papa szelleme megvárta, és elment örökre. Érdekes dolgok ezek...
2018. júl. 16. 23:23
 7/34 A kérdező kommentje:

# 4

Ez már érdekesebb, főleg ha szkeptikus volt, viszont ez lehet akár az elme játéka is. Itt egyáltalán nem arra célzok, hogy bolond lenne, hanem arra, hogy ezt az emberi agy is generálhatja kisebb hallucinációként, főleg egy ilyen helyzetben. De tegyük fel, hogy tényleg ott volt egy ilyen jelenség, akkor is miért kéne felni egy fehér füsttől?

2018. júl. 16. 23:30
 8/34 anonim ***** válasza:
Én is félek nagyon a szellemektől már kiskorom óta.
2018. júl. 16. 23:31
 9/34 A kérdező kommentje:

# 6

Bocsánat, a 3. választ csak később láttam.

Viszont még felvetődött bennem, ha ez így van, akkor a kórházakban miért nincs ez a fehér füst? Ott nagyon sokan halnak meg, még sincs meg ez a jelenség. Nagyon sok orvos nem is hisz ebben pedig ezek szerint nekik látniuk kellett volna mindenképp, amikor elmegy valaki.

2018. júl. 16. 23:32
 10/34 anonim ***** válasza:
58%

- "Magyarul: látta papám lelkét elszállni."

- "én még meg sem születtem"

Akkor mikortól nagy materialista az anyu?

2018. júl. 16. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!