Találkozott már valaki szellemekkel?
léteznek mert velem is ilyenek történnek mikor kicsi kb. 7 éves a barátnőmnél aludtam és az ajtójában (este)
láttunk egy hosszú haju csaszit és ugy nézet ki mint a körbe (horror) lett volna, közelitett hozánk sikítottunk és eltünt
Előttem szólónak:Ha olyan kicsi voltál hogy emlékszel rá?!Nem csak egy rossz álom volt?
Véleményem szerint szellemek nem léteznek, a szelleműzők vagy boszorkányok, akik elkergetik őket meg azzal keresnek pénzt, hogy a hiszékeny embereket becsapják és kihasználják.
látni még nem láttam szellemet, de nem is szeretnék eléggé félek én ígyis.
3-4 hete velem is meg nővéremmel is ugyan azok a dolgok történnek. ugyan azokat álmodjuk, menekülünkés eg akarnakölni de amikor elkapnának én felriadok,hogy néz valaki. a lépcsőházba is lépéseket hallok magam után de ha megállok már nem hallom a lépéseket. a kutyánk és a deguink is hirtelen megijednek. a papagájunk az előszobába nézve ahogya torkán kifér rikácsol. és amikor ezeket elmondtam anyumnak a fogasunk eldőlt:S a tévé átkapcsol elmegy az adás2-3 másodpercre. és anyukámék ugyan azt az adótnézik a másik tévén nekik semmit nincs :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!