Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Találkozott már valaki szellem...

Találkozott már valaki szellemekkel?

Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 14:00
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
az nem hisz aki nem tapasztalt még semmi e-félét vagy nem akarja elfogadni, és így nem is érheti semmi félelem ...biztos könnyebb így ,de akkor miért kattint rá erre a kérdésre???Akkor valamennyire biztos érdekli!
2010. jún. 19. 22:16
 22/33 anonim válasza:
83%
Én már találkoztam nemis egyszer! De ne nézzetek hülyének:S:D Sokaknak elmeséltem, de senki nem hitte el..:D Bolond meg nem vagyok:) Még kb 11-12 éves koromban szilveszter előtti napon aludtam, és éjjel arra ébredtem, hogy mozgott a szekrény, nem voltam félős sosem ilyen téren, próbáltam tovább aludni...és egyszer csak azt éreztem, hogy hozzám ért valaki:D De még voltak ilyenek...kb 2 éve nyáron éjjel kimentem mosdóba...És a nappaliban van egy türkös szekrény...(azt hallottam, hogy a tükör a szellemek átjárója)...és valami ember alakot láttam elmenni, na akkor megijedtem:D Hozzáteszem, hogy aki az előző lakó volt, az a nappaliban halt meg..:)a felesége mesélte..Meg volt még olyan is, hogy régen táborban voltunk...(jó rég:D) és 3an voltunk a szobában, és összetoltunk 3 emeletes ágyat..Beszélgettünk sokáig, és egyszer csak azt láttuk, hogy egy vmilyen alak ül egy messzebbi ágyon...:S És volt még egy ilyen:D Nem is olyan rég mentem le éjjel mosdóba szintén..:D Ahogy megyek le a lépcsőn, kilátok az udvarra, van egy kis virágágyás az udvar közepén...és valaki ott állt, de egy helyben...Először néztem, de meg sem mozdult...Akkor már megijedtem, szóval nem mentem le..:S Most ezeket vagy elhiszitek, vagy nem....De ezek tényleg megtörténtek, nézhettek bolondnak, de én úgy gondolom, hogy vannak szellemek:)
2010. jún. 20. 19:03
 23/33 anonim válasza:
persze. Én meg is érzem, ha a közelemben van egy. És kb minden nap látok egyet.
2010. jún. 21. 10:24
 24/33 anonim válasza:
81%
hát nekem is vannak ilyen történeteim amikor a papám meghalt 3 évvel ezelőtt nagyon mély depibe estem (nem ettem, nem ittam, nem beszéltem senkivel stb..) ... a temetés után 1 hónappal álltam a tükör előtt és hirtelen éreztem h vki ráteszi a kezét a vállamra...és amikor felnéztem a papámat láttam a hátam mögött, ahogy néz engem és mosolyog..mintha azt sugallta volna, hogy minden rendben :)) ( amúgy szerencsétlen alkoholista volt és úgy halt meg, hogy a nyelőcsövei kilyukadtak és megfulladt)..azt hittem, hogy csak depi miatt van és képzelődőm, de a dédi egyik nap átjött és mesélte, hogy a papa szobájának az ajtaja 3 nap ugyanabban az időpontbe kinyílt és becsukódott...se azelőtt se azután nem történt ilyen :O
2010. jún. 21. 13:28
 25/33 A kérdező kommentje:
ez komoly?Nekem a tatám is így halt meg és én is láttam a halála után?!
2010. jún. 21. 16:41
 26/33 anonim válasza:

Az emberi agy eléggé fantázia dús dolog.. általában csak a képzelete játszik az emberrel. pl:megszokásból

ha az ember félálomból felriad, mert érzett valamit, az csak álmodik.

2010. jún. 22. 00:30
 27/33 anonim ***** válasza:

06-17 14:34: földhözragadt nagyokos

06-18 11:58: komolytalan gyökér

igenis léteznek szellemek...nemcsak az a világ létezik ami a Föld nevű bolygón van

2010. jún. 27. 16:11
 28/33 anonim ***** válasza:
76%
Hát én hiszem, hogy vannak, mert az emberi lélek túl bonyolult, hogy csak erre a 60-80 évre legyen hivatott, ameddig a test bírja. A két élet között meg a kis időre "csak" szellemek, lelkek vagyunk. Ezt csak hiszem. Ilyesmi különleges tapasztalásom csak 1x volt, amikor az üres szobában valaki közelről a nevemen szólított.
2010. jún. 28. 01:22
 29/33 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Amióta utoljára írtam, történt egy s más. :(

Anyukám meghalt. Ráadásul öngyilkos lett. :(((

(Nem első próbálkozás.)

Hajnalban a kórházban halt meg, de ezt csak reggel tudtam meg.

Mint utóbb kiderült akkortájt egy galamb szállt a párkányra, és befelé nézve turbékolt! 3 napig ment ez.

Meggyőződésem, hogy elbúcsúzott. És először a halála órájában jött, és mindig csak a nagyszoba ablakhoz, ahol legtöbbet vagyunk.

Se előtte évek óta, se azóta 1 galamb sem szállt oda, se a többi párkányunkra.

Na, erre varrjunk gombot!

2010. aug. 23. 23:04
 30/33 anonim ***** válasza:

részvétem:/

és érdekes a történet amit írtál

2010. aug. 24. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!