Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Vajon az emberiség hány...

Vajon az emberiség hány százaléka találkozott már megmagyarázhatatlannal?

Figyelt kérdés

Érdekelne,mert én speciál egész gyerekkoromban találkoztam,és nem értem,hogy miért nem hisznek nekünk néhányan,sőtt azt sem,hogy ők pl miért nem találkoztak ilyen dolgokkal?El sem tudom képzelni,hogy vannak még olyanok,akik nem láttak furcsa dolgokat,amire nem volt tudományos magyarázat...Én úton-útfélen találkozom olyan emberekkel,akikkel legalább egy megmagyarázhatatlan dolog ne történt volna..És megértem azt is,hogy aki nem élt átt ilyet,az nem hisz benne,de hogy lehet ez,hogy még van ilyen ember?Teli vagyunk ufójelenésekkel,szellemjárta helyekkel,nem kéne elvinni őket egy szellemjárta házba?Talán akkor hinnének benne..

Vagy nem tulajdonítanak jelentősséget neki?Talán észre sem veszik?Ha leszállna egy szürke lény,lehet jelmezbálra gyanakodnának..vagy olyan dolgokra se vetnek ügyet,hogy egy szék az éjszaka közepén az egyik szobából átmegy a másikba,ahol az ablak felé van állítva?ráfognák,hogy ők voltak,csak nem emlékeznek rá?Sosem fogják elfogadni,hogy léteznek,még a saját szemüknek sem hisznek?

2010. máj. 5. 16:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%
Vannak olyan emberek akik sosem fogják elfogadni.Mindenki más ők még nem tartanak ott h ezt befogadják.
2010. máj. 5. 16:35
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Pontosan vázoltad a helyzetet!:)Ha e pillanatban a tenyerünkre szállna egy igazi tündér,biztos,hogy megmagyaráznánk valahogy,és tökéletesen elhinnénk a kreált magyarázatot.Tudom,hogy vannak rezgések körülöttünk,amit már nem bírunk fogni,érzékelni,de nap mint nap történnek olyan dolgok,amik misztikusabbak annál,mint ahogy magyarázzuk őket.
2010. máj. 5. 16:54
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
Nemrég volt az újságban,hogy egy lány valamely más országban kómába esett egy időre.Mikor magához tért,nem tudott a saját anyanyelvén megszólalni,ellenben németül,amit csak akkor kezdett tanulni perfekt módon beszélt szerencsétlen rokonaival.A tudósok erre azt mondták,BIZTOS,HOGY VAN MAGYARÁZAT.Könyörgöm,hogy lehet ezt megmagyarázni tudományosan?Néha olyan szánalmasak vagyunk...
2010. máj. 5. 16:58
 4/20 anonim ***** válasza:
ugye? ez a túlcivilizáltság.. ami egy idő után a vesztünk lesz.
2010. máj. 5. 17:25
 5/20 anonim ***** válasza:
0%

szerintem 0% találkozott már megmagyarázhatatlan eseménnyel.

A kismillió történek pedig simán fake, vagy titokban németet tanult szabad idejében. valószínűűű xDDD

2010. máj. 5. 19:20
 6/20 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem vannak, akik találkoztak már ilyennel valamilyen formában, csak nem akarnak/mernek beszélni róla, mert a többiek úgyis lehülyézik, vagy kinevetik.

De szerintem sok embernek, akik nem hisznek az ilyesmikben, belül mégiscsak tudják, de nem haggyák magukat, mert szerintük "biztonságosabb" egy olyan világban élni, ahol minden megmagyarázható tudományos úton stb. Valahogy biztonságot ad nekik.

Egyébként én hiszek minden ilyesmiben, bár még nem láttam se ufót, se szellemet, csak éreztem.

Az álmokról meg annyit, hogy nem értem miért írják ide az emberek az álmaikat. Mit várnak, hogy mi majd megfejtjük? Ezt csakis az tudja megfejteni, aki álmodta. Ezért nincs értelme ide irogatni ezeket.

2010. máj. 5. 19:35
 7/20 A kérdező kommentje:

19:20

valószínű nem minden fake,mivel volt szerencsém a saját szememmel látni szellemet is,sőtt,ufót is..nem voltam egyedül,tehát mindenki látta aki ott volt..Épp ezt mondom,hogy szerintetek az ilyen egyből hazugság,de ha ti láttátok volna,akkor elgondolkoznátok azon,hogy mégis mi lehetett..(addig ugyanis én sem hittem az ilyesmiben) négy narancssárga lassan szálló gömb,amik egymás után szép komótosan átkanyarodtak a Dunán,majd nemrég mesélte egy káposztásmegyeri ismerős,hogy képzeljem el mit látott..ugyanazokat a narancsgömböket a házuk felett elrepülni,hang nélkül..na ez az én bizonyítékom,mert az egész észak budapestet nem lehet tömeghiptnotizálni,nemde?És semmi értelme nem lenne hazudnom,mivel ugyanazt többen is láttuk,én megbizonyosodtam róla..

2010. máj. 6. 10:24
 8/20 A kérdező kommentje:

szerintem 0% találkozott már megmagyarázhatatlan eseménnyel."

ha senki nem találkozott volna ilyesmivel,akkor nem is kutatnák..és nem is tudnánk róla,hogy létezik ilyesmi,nem?

2010. máj. 6. 10:29
 9/20 A kérdező kommentje:

Szerintem vannak, akik találkoztak már ilyennel valamilyen formában, csak nem akarnak/mernek beszélni róla, mert a többiek úgyis lehülyézik, vagy kinevetik."

De ha már ilyen sokan vagyunk,simán el lehet mondani egymásnak is,nem?Ezért jó ez a rovat!

2010. máj. 6. 10:31
 10/20 anonim ***** válasza:
Én a szellemekben hiszek, az UFO-kban nem, annak ellenére, hogy még egyiket se láttam, de amúgy nem is szeretnék ilyen élményeket, én megelégszem a "normál" élettel :)
2010. máj. 7. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!