Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Vajon az emberiség hány...

Vajon az emberiség hány százaléka találkozott már megmagyarázhatatlannal?

Figyelt kérdés

Érdekelne,mert én speciál egész gyerekkoromban találkoztam,és nem értem,hogy miért nem hisznek nekünk néhányan,sőtt azt sem,hogy ők pl miért nem találkoztak ilyen dolgokkal?El sem tudom képzelni,hogy vannak még olyanok,akik nem láttak furcsa dolgokat,amire nem volt tudományos magyarázat...Én úton-útfélen találkozom olyan emberekkel,akikkel legalább egy megmagyarázhatatlan dolog ne történt volna..És megértem azt is,hogy aki nem élt átt ilyet,az nem hisz benne,de hogy lehet ez,hogy még van ilyen ember?Teli vagyunk ufójelenésekkel,szellemjárta helyekkel,nem kéne elvinni őket egy szellemjárta házba?Talán akkor hinnének benne..

Vagy nem tulajdonítanak jelentősséget neki?Talán észre sem veszik?Ha leszállna egy szürke lény,lehet jelmezbálra gyanakodnának..vagy olyan dolgokra se vetnek ügyet,hogy egy szék az éjszaka közepén az egyik szobából átmegy a másikba,ahol az ablak felé van állítva?ráfognák,hogy ők voltak,csak nem emlékeznek rá?Sosem fogják elfogadni,hogy léteznek,még a saját szemüknek sem hisznek?

2010. máj. 5. 16:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
azok narancssárga ballonok voltak nem ufok volt a híradóban is...
2010. máj. 7. 18:34
 12/20 A kérdező kommentje:

világító kerek irányított ballonok???

nem keresnéd meg a linket?nagyon kerekek voltak,és nem hiszem,hogy budáról pestre irányították volna őket,és vajon mi célból?

2010. máj. 7. 18:54
 13/20 A kérdező kommentje:

kerestem neten,de semmi infó nincs róla.

meg is néztem ilyen sötétben világító ballonokat,de nem hasonlítottak egyikre sem,mégcsak nem is emelkedtek..

2010. máj. 7. 19:28
 14/20 anonim ***** válasza:

En is kapmegyeri vagyok, nem volt itt semmi. Es nem hiszek az ilyesmiben, szerintem mindenre van magyarazat. Lehet, hogy teged az idegesit, hogy mi mindenre magyarazatot keresunk; engem(minket) meg az, hogy "ti" azt is a szellemekre fogjatok, hogy a huzat becsapja az ajtot, vagy zug a huto.

Most is erkezett egy racionalis magyarazat arra, hogy mit lattatok, es megsem hiszed el. De kerestem neked cikket:

[link]

Olvasd el szovegben levo hivatkozasokat es a kommenteket, ott vilagosan leirjak, hogy egy sky lantern nevu kinai cuccrol van szo, olyan mint egy mini holegballon.

Egyebkent meg szerintem nincsenek szellemek, nem tudom miert kell ezt arra fogni, hogy en "tagadok" vagy "nem vagyok ra felkeszulve". Egesz egyszeruen csak tudom, hogy a legtobb eszleles megmagyarazhato igen egyszeruen, es valoszinuleg a tobbi is az lenne, ha valaki idot es energiat fektetne bele.

2010. máj. 7. 23:38
 15/20 A kérdező kommentje:

jujj..neharagudj,nem akarok belédkötni,de ezek a nyavaják fölfelé szállnak,és még csak nem is hasonlítottak arra,amit mi láttunk..egy centit nem haladtak fölfelé,és szélcsend is volt,nem hiszem,hogy ez lehetett,mert közel is volt,és láthattuk volna a rízspapírt is,úgy nézett ki,mint valami petesejt! :D

teljesen párhuzamosan repült a földddel..de ha ez is volt,a többi észlelésünket még nem sikerült megmagyarázni..addig bizony a természetfelettikkel lehet csak..

2010. máj. 8. 00:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Mindig ki lehet magyarazni, hogy nem ez volt. A tobbi eszleleseidrol nem tudok egy szot sem, bar lehet, hogy csak figyelmetlen voltam.

Egyebkent szerintem nem automatikusan termeszetfelettinek kene titulalni azt, amit hirtelen nem tudtal megmagyarazni. Vagyis ezek szerint forditva mukodunk, de szerintem nem az termeszetfeletti, amirol nem tudom bebizonyitani, hogy nem az, hanem az a fizikailag/kemiailag/biologiailag stb. megmagyarazhato, amirol nem lehet bebizonyitani, hogy termeszetfeletti.

2010. máj. 8. 01:10
 17/20 A kérdező kommentje:

ne tudom,sok felvételt megnéztem ezekről a ballonokról,és próbálom bemagyarázni,hogy ez volt,de valahogy olyan közel volt,és szabályos burok volt rajtuk,nem lentről jöttek,hanem jobbról balra,majd elkanyarodtak,s mikor átmentek a dunán,még akkor is láttuk,mert nem szállt fölfelé..pedig szélcsend volt,hisz épp szalonnát sütni készültünk..

a többi észlelésem meg szellemekkel(szerintem) kapccsolatos..besétált a szék a konyhából a nappaliba,és az ablak felé volt fordítva,mintha valaki ült volna rajta,és nézett volna kifele..alvajáró nemvagyok,a széknek mindíg kint a helye,mivel két bőrkanapé és egy fotel bőven elég,ha vendégek jönnek,de aznap este egyedül voltam,szóval nem is lett volna értelme bevinni széket...én úgy megijedtem,hogy elhúztam a csíkot,még a széket is úgy hagytam,ahogy volt..abban a lakásban képtelen voltam megmaradni..a másik,hogy egy ködfolt jött be a szobába,miközbe szigorúan nagy fényben néztem a tv-t,mivel tökre be voltam parázva abban a 120 nm-es házban egyedül,errefel végre megnyugszom,nézem a tv-t féloldalt fekve a kanapén,s mire leszek figyelmes?Egy nagy kbfélszer fél méteres homályos ködfoltt besétál a szobába,elmegy a tv előtt,és a falon átt távozik...na ott azon a ponton én még próbáltam rájönni,hogy mi lehet,cigi nem égett,füstölő sem,és egy elég tömör valami volt..csak felültem,és néztem ki a fejemből vagy 5 percig,amikoris fogtam magam,és lementem a haverokhoz,és felhoztan pár emberkét..A tv folyton felhangosodott-lehalkult..a az égők egymás után kiégtek,pedig nem gagyi kínai égők voltak,mégis folyton venni kellett másikat..jó,ez lehetett az árammal valami baj,de mégis furcsa..van még elég ilyen sztori abból a házból,pedig csak két hónapig laktam ott hálistennek,mert máshol ilyesmi nem volt..ahogy beköltöztem egy új,igaz kissebb 60 nm-esbe,ott egyedül sosem volt semmi..tök normális volt minden,nem jöttek foltok,és nem volt semmi megmagyarázhatatlan..talán az alattunk lakó cigányok riasztották el őket! :D Ezekre ha találsz magyarázatot,én szívesen veszem..És tényleg köszi,hogy megpróbálod megmagyarázni,de ennél még durvábbak is történtek velem..

2010. máj. 8. 10:44
 18/20 anonim ***** válasza:

Huh. De jó veszekedni az ilyen tudatlan emberekkel:D Mindenre van magyarázat;) Hát persze.

Velem is tucatszor történtek megmagyarázhatatlan dolgok ,amikre később én is próbáltam valami normális!okot mondani,de sajnos nem tudtam egyikre sem.

Láttam már szellemet,halottam is őket, és ufo-t is láttam. Amiben 100%-ig biztos vagyok,hogy ufo volt!

Ha most elgondolkozok azon,hogy a baráti társaságomba mennyinek voltak már furcsa,rejtélyes történetei akkor kb 6-ból 6-nak igenis voltak megmagyarázhatatlan eseményei.

Az ilyen hitetlen emberektől kapok frászt,mikor mindenre próbálnak normális magyarázatokat adni. Csak legtöbbször mégsem jön össze nekik.:D Általában mindig én jövök ki győztesen.;)

Mondjuk ez igaz,Hiszem ha látom . Aki nem tapasztal élete során ilyeneket, addig az úgysem fog hinni semmiben. De akkor ne próbálja azt hitegetni,hogy a normális kívül nem létezik más. Főleg egy olyannak, aki már sok furcsa dolgot látott élete során. Azt úgy se fogja meggyőzni soha.

2010. máj. 30. 17:50
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Fordulj orvoshoz!
2010. máj. 30. 20:50
 20/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, pontosan megfogalmaztad a lényeget! Jó lenne, ha ezt a kérdést minden szkeptikus elolvasná.
2011. jún. 22. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!