Találkozott már valaki szellemekkel?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 14:00
11/33 anonim válasza:
sajnos volt szerenétlenségem hozzájuk..pontosabban egyetlen egyhez szemtől szemben,csoda,hogy nem integetett! :D na de már vége annak a fájdalmas ilyesztő két hónapnak..Király utcába ne költözz! :D
13/33 anonim válasza:
Igen vannak szellemek, a szellemvilág ugyan úgy létezik mint a fizikai.Én foglalkozom lelkek átsegitésével,és negativ szellemek,elküldésével.Nagyon befolyásolják,életünket.pl.butor boltot szllemtelenitettem töbszörösére nőtt a forgalom, vagy a férj leszokott az alkoholrol,a kisgyermek nyugodtan uludt, nem sirt fel álmából. Imre 30/710 3563
14/33 anonim válasza:
Én sokszor érzem úgy hogy a tatám itt ül mellettem a fotelba. (2005-be halt meg) De csak este mikor egyedül vok akkor érzem így
15/33 anonim válasza:
Csak ennyit írok: poszttraumás stressz. Az álmoknak pedig nincs köze a szellemvilághoz és nincs benne semmi misztikum. Szerintem.
16/33 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: nos igazad van, semmit nem lehet rá bizonyítani, azonban cáfolni sem. És van egy szabály a rendőrök és a bírók körében: "Mindenki ártatlan, míg az ellenkezője be nem bizonyosodik"
17/33 anonim válasza:
Nekem az a véleményem,hogy idegállapot kérdése az egész.Ha valaki nagyon közeli hozzátartozónk hal meg,folyton rá gondolunk.és siratjuk.Tehát idegileg kivagyunk merülve.Akkor jönnek ezek a látomások.Magamról tudom....
18/33 anonim válasza:
Szellemek "lelkek" léteznek attól,hogy nem tudják ezt bizonyítani.Én többször is jártam már médiumnál szeánszon a nagymamámmal beszélgettem csak ő lehetett igenis ez létezik.aki nem hiszi menjen el egy médiumhoz és vegye fel a kapcsolatot az elhunyt hozzátartozójával.aztán majd az álla leesik attól amit ott tapasztal.
19/33 anonim válasza:
szerintem is léteznek. aki meg nem hiszi vegyen részt szellemidézésen és akkor majd meggondolja magát. meg van pár film ami valójában megtörtént, aki meg nem hiszi azzal meg netok mitcsinálni. am nekem ilyen élményem csak a szelemidézésnél volt.
20/33 anonim válasza:
Hát ha pénzt tudnak küldeni a 8. dimenzióból, akkor kell ott lenni valakinek. A TV nem mutatna hülyeséget....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!