sziasztok! Kis korom óta érdekelnek ezek a paranormális dolgok! Történetekre lennék kíváncsi amik veletek történtek meg! Aki szkeptikus a témában,kérem ne írogasson ide! Nyugodtan írhattok privátok ha esetleg félnétek hogy kiröhögnek benneteket! puszi
Én alapvetően szkeptikus vagyok ezügyben, de azért egy- egy könyv, film hatására, olykor elbizonytalanodom. Mondjuk nekem még nem volt ilyen élményem, de talán jobb is így.
2017. dec. 31. 20:08
13/19 anonim válasza:
Velem egyszer az történt ,hogy fent voltam az emeleten és gépeztem. Nem volt itthon senki. És egyszer csak hallottam egy nagyon hangos robajt lentről mintha valami tárgy leesett volna. Mondanom se kell ,hogy csak úgy zakatolt a szívem a torkomba. Nagyon megijedtem és alig mertem lemenni. Körülnéztem az egész házban de nem találtam semmi nyomot arra ,hogy leesett volna valami.
2018. jan. 1. 03:02
14/19 anonim válasza:
Szellemek nem léteznek, pont.
2018. jan. 1. 10:51
15/19 A kérdező kommentje:
utolsó :D milyen okos vagy :D PONT :D
Elne hidd ;)
2018. jan. 1. 14:56
16/19 anonim válasza:
Hello! Nem is tudom,hogy hogyan irjam le,eleg hulyen hangzik meg minden,de.....nagyon remiszto,es nem nagyon szellem tema,mindegy meselem! Az volt,hogy egy nap mar nem emlekszem milyen nap volt. Ocsemmel neztunk egy filmet. A film mindegy mivolt. Kiternek arra,hogy en egy olyan gyerek vagyok aki nagyon jol birja a fentletet! Volt,hogy 3 napot nem aludtam es egy hegyetmasztam utanna. Ezt egy egesz tabor bizonyitani tudja. Szoval nem tudnek bealudni egy filmen. Na,de! Neztuk a filmet es a kozepe fele nemtudom mitortent,de uhh hogyan irjam le...Szoval mind1 felkeltem reggel 8kor kihangsulyozom 8 kor!!! En mindig 6 kor kelek vagy korabban. Es az volt a legfurabb,hogy kiesett 8 ora a fejembol.Marmint persze van olyan,hogy elalszol es nem is tudod,hogy hogy sikerult meg minden,de en egyszeruen fel sem tudom fogni ,hogy ocsemmel egyszerre ugyan ugy kiesett minden! Meg az volt,hogy nekem verzett a huvelykujjam allat a borom. Mintha egy vagas lett volna. Ugye mikor az emberrel ilyen tortenik elkezd logikusan gondolkozni,de a kozelemben 10m korzetben nem volt olyan amivel megvaghattam volna magam meg ha ugy csapkodok a kezemmel mint egy idiota! szoval en erre keresek megfejtest,de sehol sem talalok! Valakinek valami otlet? 14/F
2018. jan. 2. 20:51
17/19 anonim válasza:
Akárcsak 13 f.
Egyedül voltam és recsegett a nappali padlója, aztán finoman elkezdett nyikorogni a lépcső, mint mikor jön fel valaki.
Kimentem nagy boldogan, hogy dejó, megjött apa, erre senki nincs ott rajtam kívül.
Azt hittem, elájulok, berohantam a szobámba, feltoltam a hifin a hangerőt és teli torokból énekeltem.
Akkor voltam 15 éves, ilyen azóta sem volt.
28n
2018. jan. 10. 18:07
18/19 A kérdező kommentje:
:) hat durva
:))
2018. jan. 14. 13:55
19/19 anonim válasza:
Nekem van jó pár ilyen sztorim, elmesélem a legdurvábbat.
Még 2015 nyarán egyszer egyededül voltam otthon, lent feküdtem a nappaliban. Konkrét emberi lépéseket hallottam az emeletről. Atom beparáztam, meg voltam róla győződve hogy betörtek. Nem röcsögés, meg ilyeneket hallottam, hanem hogy sétált valaki fölöttem. Kirohantam a házból, és figyeltem hogy jön-e ki valaki. Nem jött ki senki. Közben már esteledett. Még amíg világos volt, erőt vettem magamon, felkaptam egy kalapácsot, és berontottam a házba :D átkutattam mindent, szekrényeket, ágyak alját, minden egyes zugot mind a 13 szobában, de semmi. Megnéztem tűnt-e el pénz, ékszer, nem tűnt el semmi, és minden ugyanúgy állt. Na ezt mivel lehet megmagyarázni :O ezen kívül még rengeteg hasonló jelenség történt velem, ha érdekel írj :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!