Régóta érdekel a szellem téma! Info lent 19/L?
sziasztok! Kis korom óta érdekelnek ezek a paranormális dolgok! Történetekre lennék kíváncsi amik veletek történtek meg! Aki szkeptikus a témában,kérem ne írogasson ide! Nyugodtan írhattok privátok ha esetleg félnétek hogy kiröhögnek benneteket! puszi
:)
Nálam olyan volt hogy ültem a szobámban(ikárház első emelet) és azt halottam hogy valaki kinyitja a bejárati ajtót(nem volt otthon senki) ezt betudtam magamnak hogy csak halucináltam. Rá egy percre lépteket halottam felfelé a lépcsőn ilyen mezitlábas vizes lépteket tudod amik igy cuppognak és a szobám ajtajáig ment ez én meg csak ültem a gép előt beszarva. Végül a hangok befejezőttek pont az ajtóm előt.Nagyon megijedtem hogy ha most benéz valaki a szobába akkor elájulok.Végül abba maradt mondanom se kell alig mertem lemenni az alsó szintre a nappaliba.(van macskám de az már nem szokott feljönni az emeletre mert 21 éves és már lépcsőzni nem tud és benti macska szóval a lába hogyan lenne vizes)
Végül 10percen belül csöngetett a bátyám alig mertem lemenni a kaputelefonhoz hogy kinyissam a a kaput.
Vége.Még volt több ilyen esetem is de szerintem ez az amit nem lehet letüdni csak sima fizikával vagy azzal hogy beképzeltem vagy áramszünet tudjátok amivel szokták magyarázni az ilyeneket.
Na mindeggy velem ez történt 13/f
Ezek a dolgok engem is nagyon érdekelnek, de szerencsére még nem volt konkrét helyzet amikor tudomást vettem volna a létezésükről.
Illetve azon kívül, hogy apámnak van egy boksz terme, és esténként villanyoltás után úgy este 9 fele mindig elkezdenek mozogni maguktól a zsákok. Meg lehet hallani azt a nyikorgást a láncoknál, meg mintha valaki mászkálna az első emeleten, nagyon félelmetes :D
A mozgásérzékelős villanyok is maguktól feloltódnak, szintén csak este fele.
Mi már csak szellem teremnek hívjuk, de persze csak szűk körben, mert nem akarunk rossz hírt kelteni a teremnek 😅
18/F
durvaaaa
:D :)
"Aki szkeptikus a témában,kérem ne írogasson ide!"
Ne félj! - a szkeptikus nem fog kitalált történetekkel ttraktálni, de vedd figyelembe, a troll lehet szellem-hívő is!
Amit úgy írnak le, hogy velük megtörtént, azt te mind elhiszed?
Erre mondta a római: "Sancta simplicitas!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!