Mi lehet az alábbi eset mögött? Egyik ismerősöm szerint kopogó szellem.
Élt az utcánkban egy idős ember, aki eléggé szerette az italt. Január egyik leghidegebb éjszakáján a kihalt utcán elesett részegen és reggelre meghalt. Pár napra rá este fogmosás közben eszembe jutott és magamban kb arra gondoltam, hogy "szegény azért nem ilyen halált érdemelt" Ekkor csörgést hallottam a mosóporok és az öblítők közül. Ahogy írtam, Január volt és este, tehát ablak nem volt nyitva, huzat vagy rovar ilyenkor nem lehetett. Kiszaladtam a fürdőből, de pár perc múlva visszamentem, csend volt. Ekkor arra gondoltam, hogy "na, biztos az öreg üzent" Erre ismét elkezdődött a csörgés. Akkor magamban azt mondtam: "Józsi bá' ha maga az, sosem voltunk rosszban, ne ijesztgessen" erre elállt a csörgés és többé nem hallottam. Másnap ezt elmeséltem a családomnak. Teltek a hónapok és nyáron épp a nappaliban voltunk, minden ajtó és ablak zárva, macska sem volt bent. Beszélgetés közben szóba jött ez az eset és megkértek, hogy meséljem el újra. Ahogy elkezdtem, a konyhából egy puffanást hallottunk, mintha egy könyvet ejtettek volna a földre. Kimentem, de minden a helyén volt, semmi nem esett le, vagy robbant fel.
Mi lehetett ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!