Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehet az alábbi eset...

Mi lehet az alábbi eset mögött? Egyik ismerősöm szerint kopogó szellem.

Figyelt kérdés

Élt az utcánkban egy idős ember, aki eléggé szerette az italt. Január egyik leghidegebb éjszakáján a kihalt utcán elesett részegen és reggelre meghalt. Pár napra rá este fogmosás közben eszembe jutott és magamban kb arra gondoltam, hogy "szegény azért nem ilyen halált érdemelt" Ekkor csörgést hallottam a mosóporok és az öblítők közül. Ahogy írtam, Január volt és este, tehát ablak nem volt nyitva, huzat vagy rovar ilyenkor nem lehetett. Kiszaladtam a fürdőből, de pár perc múlva visszamentem, csend volt. Ekkor arra gondoltam, hogy "na, biztos az öreg üzent" Erre ismét elkezdődött a csörgés. Akkor magamban azt mondtam: "Józsi bá' ha maga az, sosem voltunk rosszban, ne ijesztgessen" erre elállt a csörgés és többé nem hallottam. Másnap ezt elmeséltem a családomnak. Teltek a hónapok és nyáron épp a nappaliban voltunk, minden ajtó és ablak zárva, macska sem volt bent. Beszélgetés közben szóba jött ez az eset és megkértek, hogy meséljem el újra. Ahogy elkezdtem, a konyhából egy puffanást hallottunk, mintha egy könyvet ejtettek volna a földre. Kimentem, de minden a helyén volt, semmi nem esett le, vagy robbant fel.

Mi lehetett ez?

2017. okt. 16. 22:55
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Mi ? Ez csupa scfi ember. Ha léteznek is szellemek ugyan lelkek de nem mutatkoznak meg előttünk és az éterikus sík maga a lélek sík nem látható mert fizikai szemnek nem látható így nem láthattad . Senki sem. Mert mindegyik síkra és dimenzióra megvannak a szabályok . Ha te meghalsz akkor lekell vetned fizikai tested és a lélek szétválad megy útjára fel aza éterbe más világba vagy életbe . És az inkarnált tested pedig úgy hogy itt marad elporlad sok éven belül . Ennyi . A tudadatlanság pofára esés és.bukás szokták mondani. Ha nem hiszel tessék utána.olvasni google a legjobb barátod .
2017. okt. 16. 23:00
 2/6 anonim ***** válasza:
8%
Szép mesét találtál ki.
2017. okt. 17. 00:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Félelmetes. Nem tudom, mi lehetett az.:O
2017. okt. 17. 09:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Most nem azért kedves első három hozzászóló, de ha nem hisztek ezekben a dolgokban, akkor miért nem más kategóriában feltett kérdéseket olvastok? Ennyire ráértek? Nincs saját életetek? Szánalmas.
2017. okt. 18. 20:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Velünk is ez volt anyós halála után..olyan puffanások..edények..falióra..nem vicc!! :(((
2017. okt. 19. 13:11
 6/6 SztupaDin ***** válasza:
54%
Szerintem is Józsibá volt. A konyhában puffogott, amiért nem adtál neki kölcsön egy kis mosószert.
2017. okt. 20. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!