Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kopogó szellem vagy segítő?

Kopogó szellem vagy segítő?

Figyelt kérdés

Most leszögezem, hogy nem vagyok hülye és szkeptikusok ne írjanak, mert biztos vagyok benne, hogy természetfelettivel van dolgom. Ha akar valaki privátban is segíthet.

Szóval 19 éves vagyok és kicsi gyerek koromban hallottam kopogásokat, reccsenéseket, mintha valaki hangosan ráütött volna az asztalra pl, észrevettem, hogy a lény kommunikál velem és a gondolataimra, érzéseimre reagál. Főleg este, kattogott az agyam és ha rossz gondolatom volt, koppant, de nem úgy hogy többet kopog egy huzamba, hanem egy nagyot, aztán egy perc, fél perc, 10 másodperc múlva egy másikat. Kis koromban féltem tőle, de most már meggyőződésem, hogy nem gonosz lény. Azt elfelejtettem írni, hogy mostanában a depressziós időszakomba hallom megint, kb 1 hónapja. Nekem állítólag a tisztán érző képességem magas, rendkívül nagy az intuícióm. Megérzem, ha itt van, de a tisztánhallásnak van köze ehhez? Szerintem ezeket a zajokat bárki hallaná. Nem mond semmit, csak kopog és olyan érdekesen, hogy le sem tudom írni, mintha az asztal egész felületére rácsapna, nem csak egy helyre. Szerintem nem lehet kopogószellem, mert a kopogáson kívül nem jellemző rá semmi, ami egy kopogószellemre igen. Szerintetek elképzelhető, hogy egy nekem küldött segítő? Kifejezetten akkor kopog, amikor rossz a kedvem és hülyeségeken agyalok.

2016. júl. 9. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi az a kopogo szellem?
2016. júl. 9. 11:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Segített már neked valamiben? Nem? Akkor nem hinném, hogy segítő.Egy elmélet szerint a "kopogó szellem" jelenségeket maga az ember is előidézheti a tudata által, úgy, ahogyan a telekinézis is történik.Vagy ahogyan bizonyos embereknél, ha dühösek, elromlanak az elektromos készülékek, a közelükben.Tehát könnyen lehet, hogy nem tudatosan, de te magad vagy a zaj okozója valamiképpen.Csak az a baj, hogy ezt nehéz tetten érni, mert általában spontán zajlik, te csinálod, de nem tudod, hogyan.
2016. júl. 9. 12:29
 3/12 anonim ***** válasza:

"szkeptikusok ne írjanak, mert biztos vagyok benne, hogy természetfelettivel van dolgom"

Ez esetben teljesen felesleges a kérdésed.

2016. júl. 9. 12:57
 4/12 Yog-Sothoth ***** válasza:

Miért lenne segítő? Azt nem hívnám nagy segítségnek, hogy elkezd kopogni, amikor rossz kedved van. :D

Egyébként miből gondolod, hogy magas a tisztán érző képességed? Miben nyilvánul meg?

2016. júl. 9. 13:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Fúúú bmeg... Te tudod mi az a fordított pszihológia? most mimden szkeptikus fog ide írni...

Lásd:

Szerintem állj le a drogokkal! Vagy keress fel egy pszihológust.

Komolyra fordítva a szót, régi, nagy házban laktok? Mert (én is tapasztaltam már) a régi padló, falak, tetőszerkezet szeret recsegni,"kopogni".

2016. júl. 9. 13:54
 6/12 anonim ***** válasza:

"Nekem állítólag a tisztán érző képességem magas, rendkívül nagy az intuícióm"

Ki állít ilyeneket?

2016. júl. 9. 13:56
 7/12 A kérdező kommentje:

Egy spirituális ember mondta, akihez régen jártam gyógyításra. Érzékeltem régen szellemeket, azt is éreztem, hogy mi a szándéka, jó, vagy gonosz. Ez megint csak egy olyan dolog, amit sokan vitatnának itt, vagy pszichológushoz küldenének, de nem érdekel a véleményük, én tisztában vagyok vele, hogy mit hallok. Nem régi nagy házban lakunk, hanem új családi házban.

Tehát ezeket a hangokat én is generálhatom félelemmel és rossz hangulattal? Rossz dolgokkal is lehet teremteni?

2016. júl. 9. 14:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Figyelj. Én itt és most bevallom, szkeptikus vagyok. Szóval, ha nem érdekel, ezt ne olvasd el.

Én elhiszem, hogy hallasz ilyen-olyan hangokat. Én is hallottam oda nem illő dolgokat éjjelente, mikor gyerek voltam (panelben). Mivel én nem hiszek a szellemesdiben, az én szememben az egyetlen magyarázat, az hogy az elméd játszik veled.

Várj, mondok egy konkrét példát. Úgy 12-13 éves lehettem, és nyáron, a balatonon nyaraltam. Egy kis garásból átalakított nyaralóban laktunk. Egyszer felkeltem hajnalban, és egy fényes emberalakot láttam elsétálni. De alapból lehetett tudni, hogy hallucináltam (még kb álmodtam) mivel úgy nézett ki, hogy annak az alaknak az egyik ágyban (és a tesómban) kellett volna állnia. Aztán, mivel nem hagyott nyugodni, a szüleim elvittek pszihológushoz, és kiderült mi volt a baki. Aznap este ilyen alakokkal álodtam valamit, és onnan maradthatott meg így félálomban. Plusz ment is valami sorozat a tvben, amiben voltak ilyen alakok.

2016. júl. 9. 14:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy segíteni akartál, de nem segítettél ezzel. Én tudom mit hallok, nem őrültem meg.:)
2016. júl. 9. 14:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Nonono

Nem azt írtam, hogy megőrültél. Nem arra akartam rávilágítani, hogy őrült vagy (én se voltam/vagyok az)

Csak hogy ne becsüld alá az emberi elmét, a fantáziádat!

2016. júl. 9. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!