Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek szellem vagy csak...

Szerintetek szellem vagy csak képzelődés?

Figyelt kérdés
A barátom a haverjával aludt egy házban. Magától felkelt megnézte az órát és még volt egy óra az ébresztőig. Visszafekudt és valakit látott járkálni. Azt hitte a haverja de amikor felkeltek akkor kérdezte a haverjat és azt mondta hogy ő meg azt hitte hogy a barátom az......és hogy valaki hozzaert 2x....elég érdekes azóta 2x aludtam ott de nem tapasztaltam semmit csak féltem. ..szerintetek??

2016. júl. 4. 10:11
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és eddig nem tapasztalatunk semmi ijesztot csak a múltkor felkacsoltam a villanyt és kiegett másnap a másik is....2 hónapja vagyunk ott és ha szellem lehet akk9r miért csak most jelent meg? És emberhez vagy helyhez kötődik? NEM KAMU!!!!!
2016. júl. 4. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:

a szellem helyhez kötődik

szerintem lehet hogy szellem

2016. júl. 4. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy a szellem, akkor kötődik személyhez, ha valaki megidézi, és nem küldi el. helyhez akkor kötődik, ha valami brutális dolog történt azon a helyen. pl öngyilkosság, gyilkosság, vagy ha elátkozták a helyet.

szval ha nem rendezett közületek senki sem szeánszot, nyugi nem fog követni. akkor lehet elkezdeni aggódni, ha tárgyakat mozgat, és szemmel láthatóan erőszakos. de itt egy link amivel el lehet küldeni: Hozzávalók:

Megterített asztal

Étel és bor

Hívd meg a kísértetet az asztalodhoz, ülj le és vacsorázz meg. S mint jó vendéglátó, mondd el neki, hogy egyen bátran. Ha befejezted, nyisd ki az bejárati ajtód és mondd:

Kísértet, ki velem ettél,

Ételemmel megteltél.

Most hagyd el gyászod

És ne legyen maradásod.

Búcsúzz el tőle, de ha még marad, egyél megint vele és végezd el megint a rítust.

De ha több ok utal arra, hogy hívatlan vendégetek van. nem biztos hogy szellem.

2016. júl. 4. 14:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Fuuu. Hát köszi. De tényleg nem kamu. Én nagyon parázok az ilyentol és lehet h már csak bekepzelem de tegnap este 2 3 halk kopogast is mintha hallottam volna.én nem láttam de a barátom mondta és mivel tudja h parázok és nem hagyom majd aludni meg kB mindenhova jönnie kell velem mert félek a házban miért hazudna?! Csak magának tenne rosszat. .érdekes de köszi
2016. júl. 4. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem merném állítani, hogy helyhez kötődnek csak. Én régóta érzékelem sajnos a szellemvilágot. Vannak hosszabb szünetek, de volt, amikor én is reménykedtem, hogy helyhez kötődik, mégis, hosszabb szünet után, ahova költöztem, ott is elkezdődtek dolgok. Egyébként én tapasztalok sűrűn mozgásokat, tárgyakét, ajtók kinyílása, stb...
2016. júl. 5. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!