Reggel hangokra ébredek, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Reggelente olyan hangokra ébredek mintha valaki hangosan a fülembe suttogna. Először azt hittem rossz álom, de miután felébredtem is hallottam, akkor már olyan volt mintha az ablak felől hallanám, szóval nem a fülembe. Ezek a szavak teljesen értelmetlennek hangzottak, de mégis mintha valaki tudná mit mond vele. Komolyan kérdezem és komoly válaszokat várok, szóval ha lehet ne küldjetek el a p*csába. Zárkózott, depis vagyok de ilyen eddig nem fordult elő sosem. Komolyan már gondoltam arra, hogy dilis lettem de arra is, hogy valami szellem vagy nem tudom. 17 vagyok2016. jan. 2. 10:33
1/6 anonim válasza:
Lehet paranormális jelenség is valóban.Skizofrénia esetén is hallhatsz hangokat,de ha mindig egy napszakra vonatkozva hallod a hangokat akkor nem vagy beteg.
2/6 anonim válasza:
Paranormális jelenségekben nem hiszek.
Többször is előfordult vagy csak egy alkalommal? Ha ez rendszeresen fordul elő, akkor érdemes erről orvost kérdezni. Ha esetleg ez betegség, akkor nem várható, hogy a neten diagnózishoz jutsz.
3/6 anonim válasza:
Ha ez hallucináció volt, akkor nagyon sokféle betegségnek lehet tünete, nem csak a skizofréniának.
4/6 anonim válasza:
Ha kizárólag ébredés után hallod, lehet, hogy csak lassan térsz vissza az éberségbe, és ez a félálom hatása.
5/6 anonim válasza:
Nem a 15. kerületben laksz magas házban ?
6/6 anonim válasza:
Kérdezd meg ki az? Hátha válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!