Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Reggel hangokra ébredek, mi...

Reggel hangokra ébredek, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Reggelente olyan hangokra ébredek mintha valaki hangosan a fülembe suttogna. Először azt hittem rossz álom, de miután felébredtem is hallottam, akkor már olyan volt mintha az ablak felől hallanám, szóval nem a fülembe. Ezek a szavak teljesen értelmetlennek hangzottak, de mégis mintha valaki tudná mit mond vele. Komolyan kérdezem és komoly válaszokat várok, szóval ha lehet ne küldjetek el a p*csába. Zárkózott, depis vagyok de ilyen eddig nem fordult elő sosem. Komolyan már gondoltam arra, hogy dilis lettem de arra is, hogy valami szellem vagy nem tudom. 17 vagyok

2016. jan. 2. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet paranormális jelenség is valóban.Skizofrénia esetén is hallhatsz hangokat,de ha mindig egy napszakra vonatkozva hallod a hangokat akkor nem vagy beteg.
2016. jan. 2. 10:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Paranormális jelenségekben nem hiszek.

Többször is előfordult vagy csak egy alkalommal? Ha ez rendszeresen fordul elő, akkor érdemes erről orvost kérdezni. Ha esetleg ez betegség, akkor nem várható, hogy a neten diagnózishoz jutsz.

2016. jan. 2. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ez hallucináció volt, akkor nagyon sokféle betegségnek lehet tünete, nem csak a skizofréniának.
2016. jan. 2. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha kizárólag ébredés után hallod, lehet, hogy csak lassan térsz vissza az éberségbe, és ez a félálom hatása.
2016. jan. 2. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem a 15. kerületben laksz magas házban ?
2016. jan. 3. 18:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg ki az? Hátha válaszol.
2016. jan. 4. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!