Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek valóban kopogó...

Szerintetek valóban kopogó szellem volt?

Figyelt kérdés

Éjszaka kb éjfél után egy kicsivel valami elkezdett kopogtatni. Azt hittem a szomszédra ilyenkor jött rá a fal kalapálása de nem. Nem csak én hallottam hanem mások is és elég hangos volt. Kinéztünk az udvarra de ott csend volt nem kalapált senki. Aztán bejöttünk és újra hallottuk. Egész éjjel alig tudtam aludni tőle sokszor felkeltem.

Neten azt olvastam hogy kutatások szerint a kopogtató szellemek áldozatainak nagy része 25 év alatti nő, akik nem is tudnak róla, hogy ők maguk okozzák a zűrzavart. Az ő érzelmi problémáik vetülnek ki, a harag, a félelem, a paranoia, és a skizofrénia. Rajtuk, ha pszichológus segít, a kopogtató szellem is hamarosan eltűnik. Ez mennyire lenne igaz? 21 vagyok és eléggé érzelmi problémás jelenleg.

2016. dec. 8. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Ne beszélj már be ilyen hülyeségeket magadnak. Szellemek nem léteznek, ha ez igaz lenne nálam már dörömbölnének.
2016. dec. 8. 12:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Már miért ne léteznének? Sokan látják is őket. Én sajnos nem.
2016. dec. 8. 12:29
 3/6 anonim válasza:

A kopogó szellemnek nem azért az a neve mert kopog, hanem tárgyakat mozgat, dobál, villanykapcsolókat, háztartási gépeket kapcsol ki-be. Ez az egyik legerősebb paranormális jelenség ami ember közvetítésével működik, mindenképp kell hozzá egy nagyon felfokozott (negatív értelemben) lelki állapot, ami ezt felerősíti (egyébként ez valóban a fiatal nőkre vonatkozik jobban).

A te esetedben szerintem valamilyen rágcsáló vagy madár lehetett. Ebben az időszakban pl. nagyon aktívak a fakopáncsok, a tél elején elbújni készülő lárvákat, hernyókat, rovarokat most szedik össze.

2016. dec. 8. 13:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Éjszaka a házba? A padláson meg nincs semmi. Oda madár nem jut be kopácsolni. De amúgy nyestre gondoltam mert az a csatornába fel tud mászni. De akk se tudom mit találna ott fent.
2016. dec. 8. 13:24
 5/6 anonim válasza:

Most tél beállta előtt nagyon intenzívek a rágcsálók is, hisz rejtekhelyet keresnek, élelmet gyűjtenek. Ilyenkor gyűjtik pl. az össze nem szedett mogyorót, diót a fák aljáról és viszik biztonságos helyre megtörni. Én is találtam a padlásunkon egy marék dióhéjat, amit nem szellem vitt oda hanem rágcsáló.

A paranormális, szellemeknek tanúsítható jelenségek nagyon ritkák, azokhoz különleges helység/ember/lélek kell, tehát egy olyan környezet, ahol kis területen óriási nyugtalan, feszült légkör alakult ki, de annyira erős, hogy azt egy egyszerű ember is megérzi. Ő maga is feszültté válik, rossz érzések fogják el, azt érzi hogy itt nem szabad maradni, ahol szinte érzékszervekkel lehet kitapintani a feszültséget annak is, aki nem hisz az ilyenben.

2016. dec. 8. 15:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm
2016. dec. 8. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!