Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valóban látják a babák a...

Valóban látják a babák a szellemeket?

Figyelt kérdés

Barátnőmhöz mentem fel ma 2 től 3 ig ot voltam és beszélgettünk én meg a hugom mert őt is vittem hagy legyen addig a barátnőm öcssével.

Egyszer csak elkezd beszélni a barinőm öcsse(1éves)Ott néni ott,és felénk mutatott.Aztán pár perc múltán megszólal a hugom(szintén 1 éves),ott néni ott van.Aztán kimennek a konyhába és hoznak kenyeret.Elérhető felületen volt a kenyér ezek szerint.Ez mi lehetett?

2013. szept. 22. 18:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%
igen látják.én is látom,hallom,érzem őket:) 12/l
2013. szept. 22. 19:15
 2/21 anonim ***** válasza:
57%

A kisgyermekek érzékenyebbek ilyen téren.

2-3-4 éves koromban én is láttam, még most is tisztán emlékszem az egészre.

20/f

2013. szept. 22. 19:17
 3/21 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az értelmes válaszokat :)
2013. szept. 22. 19:50
 4/21 anonim ***** válasza:
43%
Állítólag 4 éves korig van egy úgynevezett 3. szemük amellyel látnak olyan dolgokat amelyeket mi nem.
2013. szept. 22. 19:52
 5/21 anonim ***** válasza:
tovább is ;)
2013. szept. 22. 19:55
 6/21 anonim ***** válasza:
49%
Ha képes vagy kinyitni akkor tovább is.
2013. szept. 22. 19:56
 7/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Nekem van egy 3 éves unokatesóm és nem beszél ilyenekről. Csomó gyerek beszél 3 évesen és a legtöbb nem beszél ilyenekről. Ha képzeletbeli barátai vannak az igazából a skizofrénia előjele lehet.
2013. szept. 22. 21:41
 8/21 anonim ***** válasza:
61%
Úgy kell értelmezni ezt, hogy a kisbabák közül sokan . Tehát nem biztos, hogy mind. A kicsik még közelebb vannak az Égi világhoz, és még nyitva van a harmadik szem, meg a korona csakra (nincs benőve a feje lágya) de van akiknek hamarabb becsukódnak ezek, másoknak későbben.
2013. szept. 22. 22:00
 9/21 anonim ***** válasza:

Igazad van 7/ abban hogy nincsenek szellemek nem láthatnak ilyesmit a kicsik és ha még is valamit mondanak hogy látnak az csak a szem-és látás fejlődése valamint a kis gyerekek képzelő erejének fejlődése még kivetíteni képes az agy a szemlencsébe a képzelt személyeket, babákat,pillangókat is.

DE!! itt ennél a résznél már tévedtél azt írtad; "Ha képzeletbeli barátai vannak az igazából a skizofrénia előjele lehet." semmi köze a skizofrén tünethez csak a fejlődés egy-egy fokozata-- amely minden gyermeknél különböző.

A született gyermekek általában nem látnak még csak fokozatosan alakul ki a látás.

A nagyobbik unokám amikor született rá egy órára már meglátta a méhecskét--- ahogy fejlődött egyre reálisabb rideg látása lett. Ma is ilyen.De sajnos semmire nem nyitott,amibe nem tud beleharapni, megfogni, nincs motor hangja, nincs belőle pénz. Hiába lett egy két tünete mint betegség pszichésen, hiába akartam hogy megtanítom elmulasztani önmagának saját gondolataival-- nem érdekelte, nem hisz benne-- igy maradtak a tünetei 19 éves

A kisebbik unokám, születése után, még egy nap múltával se láthatott jól, de hangokra érzékeny volt. viszont ahogy haladt az idő a legkisebb árnyjáték is valamivé lett a szemének-- igy repdesett lepke, de tündér is a szobájában, de bejött valahol a szobájába és átrepült a télapó szánkója is, és ő amikor kicsi volt, azt képzelte valaki mindig leselkedik a szobájában.

aztán elmúltak ezek a dolgok ahogy fejlődött, viszont megmaradt a színes fantáziája, a hihetetlen erős zenei képessége és az a típus aki megtudta magát gyógyítani 11 éves korában, az orvosok legnagyobb csodálkozására egy súlyos pszichés okok okozta szívbetegségből, mert nyitott mindenre és megfogadta az öngyógyítási tanácsomat.

Ma egészséges, tele fantáziával zenei tehetség lett és nagy álmodozó.13 éves fiú.

A pszichés betegségüket a szülők miatt kapták, mert 10 évvel ezelőtt eldobták őket és nálam felejtették szegénykéimet, azóta én vagyok a szülő is.

2013. szept. 22. 22:51
 10/21 anonim ***** válasza:

22:51

Igencsak nagy hülyeséget írtál.

2013. szept. 22. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!