Szeretnék találkozni egy olyan emberrel aki valóban látja a szellemeket, van egyáltalán ilyen vagy csak kamu az egész?
Sajnos ilyen ember nem létezik :S Ahogy te is mondtad, kamu az egész. (olyan, mintha azt mondanád, isten létezik, nevetséges, nem? :D)
üdv: Zizo
Hát igen én is azt hiszem, hogy ha meghalunk vége a játéknak!
A válaszokat köszönöm szépen
ui: bár jó lenne szellemként röpködni a világban....
Szia!
Írtam PM-ben légyszí írjál a srácról, hogy milyennek látja a szellemeket?
Köszi
Vannak erre érzékenyebb emberek (pl. én) meg kevésbé érzékenyek. De egyébként minden ember érzékel szellemet legalább egyszer élete során, egy-egy fogékonyabb pillanatban! Csak a legtöbben észre sem veszi, vagy mással magyarázzák meg.
Egyébként látni ritkán lehet őket, de valamilyen úton-módon érzékelni annál inkább. Pláne, ha hívod őket.
privátot nem kaptam szal ide írok : fel fel tűnnek neki,nem ő hívja őket.van amikor átlátszóak,de van amikro nem,ugyanolyanok mint az emberek.volt úgy hogy egyszer jött valaki szembe vele,köszönt neki ő meg vissza köszönt.és mikor hátra nézett már nem volt sehol.meg út közepén látott egy lányt madj hirtelen eltünt.
de van úgy hogy nem lát senkit,csak repkednek a tárgyak körülötte
ez nem vicc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!