Valóban látják a babák a szellemeket?
Barátnőmhöz mentem fel ma 2 től 3 ig ot voltam és beszélgettünk én meg a hugom mert őt is vittem hagy legyen addig a barátnőm öcssével.
Egyszer csak elkezd beszélni a barinőm öcsse(1éves)Ott néni ott,és felénk mutatott.Aztán pár perc múltán megszólal a hugom(szintén 1 éves),ott néni ott van.Aztán kimennek a konyhába és hoznak kenyeret.Elérhető felületen volt a kenyér ezek szerint.Ez mi lehetett?
Hát köszönöm a sok értelmes választ.Ma órán barátnőm megkérdezte Etika órán hogy látják-e a babák a szellemeket és hogy léteznek-e.A tanár azt
mondta igen.Tehát csak léteznek és látják de azért nektek is köszike
nagyon :)
Akkor kérdező a tanárod vallásos és még hozzá bigott módon!
azért mert valaki tanár az nem zárja ki a hiszékenységet, se a mindent elhiszek amit a popok mesélnek típust.
Teljesen felesleges volt neki egyetemre járnia, inkább ment volna szelleműzőnek, mint tanárnak. Akkor legalább jobban keresne a mások félrevezetéséből szerzett pénzzel
16/ 30 éves vagy és hiszel a gyermeki fantáziában?
Csak gondolkodj- mit írtál "láttál valakit a függöny mögött, mert látszott a lába és a cipője"
Látod itt van a hiba, hogy fogalmatok sincs arról hogy néz ki egy holt lélek, miből van a lélek és azt feltételezitek hogy abban a csukában téblábol, amiben a holttá lett testét eltemették... uramisten gondolkodjatok józanul!
Az életben két nagy energia hálózat van különböző minőségű ennek köszönheti hogy él mozog gondolkodik.
Az egyik az idegrendszer energia hálózata ami meghal a testtel- a másikat a kínaiak találták azóta is tűvel szurkálják-- ez is behálózza a testet de a test-halálakor kiszabadul a testből. Ezen születik az érzelmi színezetű gondolat.
Tehát a szellemnek ami felszabadul az életből nincs se haja se szeme se füle, se cipője vagy ruhája, mert egy emberformát megvonalazó energia szál-rendszer.
Fantasztikus és csodálatos, de élő ember nem láthatja csak akkor ha született, vagy kis gyermekkorban szerezett nagyon ritka képessége van;- a test-elhagyása lélekfazonnal.
A másik soha sehol nem téblábolnak szellemek, mert az első 10 perc után megtérnek a föld szívébe az isteni Teremtő nagy energiához.Nincs utolsó ítélet nincs mennyország se trónus, se angyalok. Aki aljas módon élte életét az nem jut el a Föld Magjához nem válik a részévé és halhatatlanná, hanem elpusztul egy igazi pokolban amikor láva tömegén keresztül haladna!
Minden holt léleknek el KELL indulnia ha akar, ha nem akar, mert a Föld másik energiájának ereje lehúzza, bevonzza. Ez a Fekete energia a Föld másik gigantikus test-léleknek nevezhető -energiája.
Na persze elfelejtettem, hogy eddig Isten se lett meghatározva. A Teremtő is Energia a Földünk lelke! egy gigantikus hatalmas Globális Tudat-energia, nem pedig valamiféle személyes lény.
Előttem is életek olyan emberek időről időre akik különlegessé váltak ezek voltak a hajdani sámánok, gyógyítók, látok. De a tudásuk még kevés volt és nem értették még a képességüket. azt hitték van egy szellem világ fűben fában kövekben lakoznak és a horizonton túl, vagy felhők felett pedig a fő szellemek világa, az istenek.
S azt amire képesek mint varázslók a szellem világnak köszönhetik-- igy alakultak ki a rituálék, áldozatok bemutatása. A keresztény mise, is egy rituálé tulajdonképpen.Az ima is egy képzelt rituálé azt gondolták akkor az istenek és a szellem világ segit ha összeteszik a tenyerüket és imádkoznak hozzájuk--- mert volt olyan köztük-- (Jézus is) aki ilyen tenyér összetétel után volt képes gyógyítani. De ehhez semmi közük a Teremtő energiáknak, csak mindenkinek aki összeteszi a kezét a saját energiája kezd el áramolni egyik testfélből a másik testfélbe-- Isten mit sem tud erről--- különben se avatkozik az élet menetébe, HA CSAK az ember nem teszi még jobban tönkre a természetet, akkor bizony lesöpörheti az emberi fajt is a felszínről, mert visszahúzódna a MAGBA és az élet abba belepusztulna.
Jól tudom még sehol senki nem írt hasonlót se-- én egész életemben hallgatni voltam kénytelen a képességeimről.-- a mocskos politika és a világ hadi gépezetei miatt.
Még egyszer írom a még értetlen agy, a látás, a hallás, az értés a feldolgozás az kicsit olyan, mint a skizofrén, Csupán nem beteg hanem éretlenül működik még tanulja felismerni, memorizálni, összerakni egy gondolatba vagy egy képzelt látomásba, elővenni, emlékezni. Egyébként is a gyermeki emlékek nagyon megbízhatatlanok, olyanok mint a rosszul, még tanulatlanul kirakott, képi kirakós játék.
amikor kicsi voltam számomra az utcán fekvő ló csak aludt és még horkolni is hallottam -- miközben döglött ló volt, amit a ház lakói miután szóltam gyorsan feldaraboltak és szétosztottak.amikor pedig lementünk vidékre, mert nem volt mit enni Pesten, akkor a kislibákat bedobáltam a kútba, mert kérték, hogy úszkálhassanak, mert ők szeretik a vizet és majd kirepülnek, mint a szomszéd madara- kb 3 éves lehettem.
Eljöhet hozzánk egy holtnak a lelke? Igen, de csak a halál után 1-5 percben elköszönni majd elmegy végleg. De többnyire csak mindig azokhoz jöhet el esetleg akik tőle messze élnek és szerettei voltak-- s elköszönni jön a lélek de csak egy érintésre. Ezt még eltudom képzelni hogy esetleg megláthatja, egy még pici gyermek.
Sőt azt is elképzelhetőnek lehet venni, hogy élő, idős ember mellett áll a gyermek mondjuk a villamoson az illető idős ember egy árva szót se szól senkihez, még is a gyermek úgy hallja hogy hozzá szólt valaki vagy az idős emberről hiszi, hogy szólt hozzá.
Miért történhet meg? Mert a halálhoz közeli idős korban a lélek fellazul a testfelszínéről képes megrezdülni, szólni, és elköszönni-- de látni nem képes a gyermeki látás de felnőtte se. Ahhoz ki kellene lépnie a léleknek a testből. Mert csak a lélek képes lelket meglátni.
A lélek energia szálaknak emberforma rajzolata és ahogy nem látni a áramunkat, még annyira se látni a ceruza elemnél is gyengébb, lélek energiát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!