Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Valóban látják a babák a...

Valóban látják a babák a szellemeket?

Figyelt kérdés

Barátnőmhöz mentem fel ma 2 től 3 ig ot voltam és beszélgettünk én meg a hugom mert őt is vittem hagy legyen addig a barátnőm öcssével.

Egyszer csak elkezd beszélni a barinőm öcsse(1éves)Ott néni ott,és felénk mutatott.Aztán pár perc múltán megszólal a hugom(szintén 1 éves),ott néni ott van.Aztán kimennek a konyhába és hoznak kenyeret.Elérhető felületen volt a kenyér ezek szerint.Ez mi lehetett?

2013. szept. 22. 18:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát én nem láttam semmit. Nagyon régre visszatudok emlékezni, de egy seggbegyúrt szellemet nem láttam. Viszont nem mondom, hogy hülyeség. Ahogyan nem minden gyerek születik ugyanolyan temperamentummal, van aki kis gézengúz, más meg kis buddha, ugyanígy lehet, hogy van aki semmit nem tapasztal a természetfelettiből, de más meg igen.
2013. szept. 23. 01:30
 12/21 anonim ***** válasza:
42%
10/ valóban butaságot?- és szerinted mi volt benne az?
2013. szept. 23. 09:44
 13/21 anonim ***** válasza:
57%
10/ Csak nem arra gondolsz hogy vannak szellemek?- mert az tényleg idiótáknak, és a vallásos hiszékenyeknek a hitvilága!
2013. szept. 23. 09:47
 14/21 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a sok értelmes választ.Ma órán barátnőm megkérdezte Etika órán hogy látják-e a babák a szellemeket és hogy léteznek-e.A tanár azt

mondta igen.Tehát csak léteznek és látják de azért nektek is köszike

nagyon :)

2013. szept. 23. 15:28
 15/21 anonim ***** válasza:
33%

Akkor kérdező a tanárod vallásos és még hozzá bigott módon!

azért mert valaki tanár az nem zárja ki a hiszékenységet, se a mindent elhiszek amit a popok mesélnek típust.

Teljesen felesleges volt neki egyetemre járnia, inkább ment volna szelleműzőnek, mint tanárnak. Akkor legalább jobban keresne a mások félrevezetéséből szerzett pénzzel

2013. szept. 23. 19:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen látják!!! 30-éves vagyok,amikor gyerek voltam (kb.3-4 éves),akkor még divat volt a földig érő sötétítő függöny. Egyszer mentem be a szobába és láttam,hogy valaki áll a függöny mögött,mert kilógott a cipője,férfi volt,fekete félcipőt viselt. Azóta eltelt kb.26 év,de még most is rossz érzéssel megyek be abba a szobába
2013. szept. 24. 02:36
 17/21 anonim ***** válasza:

16/ 30 éves vagy és hiszel a gyermeki fantáziában?

Csak gondolkodj- mit írtál "láttál valakit a függöny mögött, mert látszott a lába és a cipője"

Látod itt van a hiba, hogy fogalmatok sincs arról hogy néz ki egy holt lélek, miből van a lélek és azt feltételezitek hogy abban a csukában téblábol, amiben a holttá lett testét eltemették... uramisten gondolkodjatok józanul!

Az életben két nagy energia hálózat van különböző minőségű ennek köszönheti hogy él mozog gondolkodik.

Az egyik az idegrendszer energia hálózata ami meghal a testtel- a másikat a kínaiak találták azóta is tűvel szurkálják-- ez is behálózza a testet de a test-halálakor kiszabadul a testből. Ezen születik az érzelmi színezetű gondolat.

Tehát a szellemnek ami felszabadul az életből nincs se haja se szeme se füle, se cipője vagy ruhája, mert egy emberformát megvonalazó energia szál-rendszer.

Fantasztikus és csodálatos, de élő ember nem láthatja csak akkor ha született, vagy kis gyermekkorban szerezett nagyon ritka képessége van;- a test-elhagyása lélekfazonnal.

A másik soha sehol nem téblábolnak szellemek, mert az első 10 perc után megtérnek a föld szívébe az isteni Teremtő nagy energiához.Nincs utolsó ítélet nincs mennyország se trónus, se angyalok. Aki aljas módon élte életét az nem jut el a Föld Magjához nem válik a részévé és halhatatlanná, hanem elpusztul egy igazi pokolban amikor láva tömegén keresztül haladna!

Minden holt léleknek el KELL indulnia ha akar, ha nem akar, mert a Föld másik energiájának ereje lehúzza, bevonzza. Ez a Fekete energia a Föld másik gigantikus test-léleknek nevezhető -energiája.

Na persze elfelejtettem, hogy eddig Isten se lett meghatározva. A Teremtő is Energia a Földünk lelke! egy gigantikus hatalmas Globális Tudat-energia, nem pedig valamiféle személyes lény.

2013. szept. 24. 08:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Előttem is életek olyan emberek időről időre akik különlegessé váltak ezek voltak a hajdani sámánok, gyógyítók, látok. De a tudásuk még kevés volt és nem értették még a képességüket. azt hitték van egy szellem világ fűben fában kövekben lakoznak és a horizonton túl, vagy felhők felett pedig a fő szellemek világa, az istenek.

S azt amire képesek mint varázslók a szellem világnak köszönhetik-- igy alakultak ki a rituálék, áldozatok bemutatása. A keresztény mise, is egy rituálé tulajdonképpen.Az ima is egy képzelt rituálé azt gondolták akkor az istenek és a szellem világ segit ha összeteszik a tenyerüket és imádkoznak hozzájuk--- mert volt olyan köztük-- (Jézus is) aki ilyen tenyér összetétel után volt képes gyógyítani. De ehhez semmi közük a Teremtő energiáknak, csak mindenkinek aki összeteszi a kezét a saját energiája kezd el áramolni egyik testfélből a másik testfélbe-- Isten mit sem tud erről--- különben se avatkozik az élet menetébe, HA CSAK az ember nem teszi még jobban tönkre a természetet, akkor bizony lesöpörheti az emberi fajt is a felszínről, mert visszahúzódna a MAGBA és az élet abba belepusztulna.

Jól tudom még sehol senki nem írt hasonlót se-- én egész életemben hallgatni voltam kénytelen a képességeimről.-- a mocskos politika és a világ hadi gépezetei miatt.

2013. szept. 24. 08:51
 19/21 anonim válasza:
Én 2-3 éves lehettem, hogy hallottam hangokat, csak néztem magam elé, de nem láttam ott semmit. Erre még mindig emlékszem, és ez nem álom volt, az 100%.
2013. okt. 1. 20:42
 20/21 anonim ***** válasza:

Még egyszer írom a még értetlen agy, a látás, a hallás, az értés a feldolgozás az kicsit olyan, mint a skizofrén, Csupán nem beteg hanem éretlenül működik még tanulja felismerni, memorizálni, összerakni egy gondolatba vagy egy képzelt látomásba, elővenni, emlékezni. Egyébként is a gyermeki emlékek nagyon megbízhatatlanok, olyanok mint a rosszul, még tanulatlanul kirakott, képi kirakós játék.

amikor kicsi voltam számomra az utcán fekvő ló csak aludt és még horkolni is hallottam -- miközben döglött ló volt, amit a ház lakói miután szóltam gyorsan feldaraboltak és szétosztottak.amikor pedig lementünk vidékre, mert nem volt mit enni Pesten, akkor a kislibákat bedobáltam a kútba, mert kérték, hogy úszkálhassanak, mert ők szeretik a vizet és majd kirepülnek, mint a szomszéd madara- kb 3 éves lehettem.

Eljöhet hozzánk egy holtnak a lelke? Igen, de csak a halál után 1-5 percben elköszönni majd elmegy végleg. De többnyire csak mindig azokhoz jöhet el esetleg akik tőle messze élnek és szerettei voltak-- s elköszönni jön a lélek de csak egy érintésre. Ezt még eltudom képzelni hogy esetleg megláthatja, egy még pici gyermek.

Sőt azt is elképzelhetőnek lehet venni, hogy élő, idős ember mellett áll a gyermek mondjuk a villamoson az illető idős ember egy árva szót se szól senkihez, még is a gyermek úgy hallja hogy hozzá szólt valaki vagy az idős emberről hiszi, hogy szólt hozzá.

Miért történhet meg? Mert a halálhoz közeli idős korban a lélek fellazul a testfelszínéről képes megrezdülni, szólni, és elköszönni-- de látni nem képes a gyermeki látás de felnőtte se. Ahhoz ki kellene lépnie a léleknek a testből. Mert csak a lélek képes lelket meglátni.

A lélek energia szálaknak emberforma rajzolata és ahogy nem látni a áramunkat, még annyira se látni a ceruza elemnél is gyengébb, lélek energiát!

2013. okt. 2. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!