Talán egy kísértet keltett fel hajnali 3-kor?
#2 Azért különbséget tudok tenni a valóság és az álom között, mellesleg az álom is érdekesnek mondható.
Nem emlékszem minden részletre, de ahogy mondtam két nő szerepelt benne és asszem testvérek voltak. Az átokból csak annyira emlékszem, hogy egy woodoo baba nyaka köré tekertek hajakat és körben voltak, körülöttük gyertyák égtek. Aztán csak arra emlékszem, hogy egy egy barlangban vannak valaki elől menekültek, végül egy hatalmas fordított fakupolához értek, aminek a közepén egy csónak volt. Beültek a csónakba, mert valahonnan víz ömlött befelé, viszont a csónakkal elsüllyedtek., de aztán felfelé úsztak és tó volt körülöttük, a tó egy barlangban volt és körülötte keresztre feszített megnyúzott emberek voltak, akik véreztek, a vér pedig a tóba folyt. Hát körülbelül csak ennyire emlékszem.
Én meg tudom, illetve nem tudom mit láttam, de az nem álom volt. Nem vagyok túlzottan oda a szellemes kísértetes dolgokért se, szóval eddig ez volt az első paranormális élményem. Nem tudom hová rakni a dolgot, de kíváncsi lennék olyan véleményekre is, akik ebben jártasak. Nem volt alvásparalízisem, mert semmi sem utal rá. Utána néztem a neten az alvásparalízisnek, mielőtt kiírtam a kérdést.
Én férfi vagyok. :D
Lézeznek gonosz erők.Amikor alszol,a lelked fogékonyabb a szemünknek làthatatlan valósàgokra,ilyenkor könnyebben közeledbe férkőznek ezek is.Aki felébresztett,valószínűleg viszont jobb szàndékú lehetett.Valószínű olyan àlmot küldtek neked,ami nem lett volna jó,ha folytatódik!
De persze ez csak elmélet...erre tippelek.
Néha nekem is vanak "gonosz" àlmaim.Nagyon utàlom ezeket.Mert ilyenkor hazàrozottan érzem a negativ energiàk jelenlétét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!