Egy fizikai síkon ragadt szellem, tud élőkhöz füllel halhatóan beszélni akár ezzel egyidejűleg megjelenni?
Nem.
Telepatikusan tudnak kommunikalni, de mivel nincs hangszaluk, hangjuk sincs.
Nincs ilyen szellem.Mármint emberé.Isten nem engrdi ezt meg.A cselekedeteiknek megfelelő helyre kerülnek.Viszont van nem emberi szellem aki szólhat.A jó változatában mondjuk így,a Szent Szellem az,akit az Atya küld a hozzá visszatért embereknek mellérendelt védőként,hogy életük minden napján segítse őket,és előfordult velem is,de csak egyszer,hogy hallható hangon szólt hozzám,egyébként belső intuíciók a megszokottak.
A rossz verzió az mikor az ember úgy akar a természetfölöttivel kapcsolatot létesíteni,hogy kihagyja belőle Istent,és a bukott sátán(akit a biblia csak embergyilkosnak hív egyszerűen)szolgáit,a démonokat hívja segítségül,tudatosan,de legtöbbször mint te kérdező is azt gondolva,hogy az ,aki válaszol,egy elhunyt lélek,pedig nem!Csak egy hitető szellem,aki
a természetfölöttire való kíváncsiságod,éhséged kihasználva megtéveszt téged.Mivel ismeri az elhunytat,hiszen kínzására volt kirendelve egész idő alatt
,olyan infókat is mond,amik hihetővé teszik a dolgot.Nos ez a fajta tudakozódás,átkot,és pusztulást hoz gyakorlójára.Ebben is volt részem,és mondhatom:nem kérek belőle.És miért is tenném?Hiszen ott van a legális személy az életemben,aki minden szükséges infóval ellát."Az engem szeretőket szeretem!És akik engem szorgalmasan keresnek,megtalálnak"-mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!