Talán egy kísértet keltett fel hajnali 3-kor?
De miért küldenének nekem ilyen álmokat? Nem tudom mi vagy ki ébresztett fel és talán hülyén hangzik, de fizikailag kirángatott az álmomból. :D
Aztaaa. Sorolnèk nèhány tèvhitet.
1. Szellemeket a szemeddel nem fogsz látni.
2. A règi dolgok, házak stb pont annyira szellemesek, mint az újak.
3. Azt hitted èbren vagy.
Ez volt az első paranormális élményem és te erővel ki akarod nyírni ezzel a hipnagógiával? Asszem ez a neve.
Mindenki abban hisz, amiben akar. De tudod még ott van a két nő, a két nő az álmomból...annak lehet valami jelentősége? Valami paranormális mondjuk? :D
A válladba talán görcs állt abban a pillanatban ezért érezted úgy mintha valaki megfogta volna...
A hideg lábra pedig azt tudom mondani,hogy ki volt takarva,és mivel alvás alatt csökken a vérnyomás a végtagokba nem jut elegendő vér.
Így tudnám elmagyarázni,ami esetleg elfogadható ha nem hiszel a szellemekben...mert én nem hiszek.
Hihetetlen mire képes az emberi agy.Én is voltam úgy,hogy felriadtam éjjel,úgy nevezik hogy robbanó fej szindróma,nem szenvedek ebben a betegségben szerencsére,de 1x 2x megtapasztaltam,nagy robbanáshoz vagy tányértöréshez hasonló hangra riadsz fel,holott ez csak a fejedben játszódik le.
Akkoriban stresszes időszak volt egy kicsit,és bizony a stressz nagy hatással van az alvásra,úgy értem negatív hatással.
Most nincsenek ilyen gondjaim,mikor lefekszek,akkor alszok, nem figyelek semmi pattogásra ami a szobában zajlik meg ilyesmik,számba se veszem, ezáltal elkerülhető a pánik,ami csak rosszabbítana a helyzeten.
Szerintem megnyugodhatsz,nincs ott semmi szellem,csak az agyad szórakozik.
Nos, érdekes felvetés, viszont, ha a végtagokba nem jut elegendő vér zsibbadtnak érzed nem hidegnek, másfelől nincs olyan hideg, mint az ősz közepe felé, éppen ellenkezőleg. A vállam nem görcsölt, inkább mintha egy egy kisebb súly lenne rajta és valószínűleg hülyén hangzik, de egy meleg kéz érintését éreztem abban az 1-2 percben, amíg nem hirtelen elmúlt. Nem tudom pontosan időbeli sorrendben leírni, de az árnyat asszem 8-10 másodpercig láttam az ágy végén, amíg hirtelen eltűnt. Ezalatt pislogtam megtöröltem a szemem, mert azt hittem csak képzelem vagy ilyesmi, de az árny ott volt. Kb. 3-4 másodperc, amíg észbe kaptam és hátrébb húzódtam és ekkor pár másodperccel később tűnt el. A két nő egyik ismerősömre se hasonlított, bár őszintén az egyiknek az arca homályosan ugrik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!