Hogyan lehet meglátni a szellemeket? És az őrangyalokat?
Figyelt kérdés
Olvastam egy könyvet, amiben leírja a nő, hogy látja az emberek őrangyalait! Kíváncsi vagyok, hogy ez valóban lehetséges, vagy ez megint csak egy olyan könyv, amin sokat kaszálnak?
a látói képességet nem hiszem h meglehet venni...akinek születése óta van azok látják őket. anyaglokat, őrangyalokat, lelket...de neten nézz utána lehet vannak ilyen látói tanfolyamok...
2010. máj. 29. 19:14
12/19 anonim válasza:
Érdekes hozzászólások voltak:D A válasz nagy egyszerű: gyakorolni kell és fejlődni. Én sem látom őket születésem óta, egy ideje mégis érzékelem őket. (úgy 2-3 éve kezdődött). Először csak az aurákat lettem képes látni, és csak részleteiben vagy halványan. De ahogy fejlődtem és elfogadtam, hogy amit látok nem képzelgés, erősödni kezdett. Ha hozzászoktatod a szemed és megszabadítod magad a földhözragadt gondolkodástól, fog az menni, bár nem tudni milyen szinten. Mielőtt valaki idiótának bélyegez, ezt nagyon sokat teszteltem. Pl az aurán deformációban látszanak fizikai sérülések, pl rándulás amit a ruha takar. Megnéztem az emberek auráját, rákérdeztem ezekre és egyszer sem tévedtem 3 év alatt. A szellemek is hasonlóan tűntek fel, meg kellett tanulnom hogy jelennek meg. Leggyakrabban fehéres energiagömbként tűnnek fel de sajnos találkoztam olyannak is ami tiszta feketét mutatott.. De jól gondold meg mielőtt ezeket az (egyébként minden emberben adott) képességeket fejleszted, mert nem csak jó és kellemes tapasztalataid lesznek. Szép napot!
2010. jún. 3. 23:56
13/19 anonim válasza:
"nem csak jó és kellemes tapasztalataid lesznek."
Ez úgy értendő, hogy fájni is fog, vagy csak ijesztő 3d moziról beszélhetünk?
2010. jún. 4. 15:05
14/19 anonim válasza:
08:40 ha az emberek tudnák akkor már rég megtették volna és hatalmas világszenzáció lenne ugyhogy bizt tudnál rola:D
2010. jún. 5. 13:52
15/19 anonim válasza:
ha az emberek tudnának valamit alternatív üzemanyagként biztos mindenki tudna róla és azt használnánk. ja, bocs. van ilyen. hányan járunk még mindig benzinnel?
ez előző kérdésre válaszolva pedig sajnos fizikai fájdalomban is volt már részem meg ijesztő 3D moziban is. de ez nem minden, a hidegrázástól az álmatlanságig sokmindent okozhat a jelenlétük, ha valaki érzékeny rá.
a kétkedőknek: figyeljétek meg az egész kicsi gyerekeket. ők még mindent látnak.
2010. jún. 5. 23:08
16/19 anonim válasza:
Ha annyira látni szeretnél, az egész életedet "fel kell áldoznod". Rengeteget meditálni, auratisztítás, blabla, de ha csak az vezérel, h látni akarsz és nem az, hogy a lelki fejlődésen menj keresztül, akkor sose fogsz látni... Sok-sok évtized munkája is kevés sokszor, viszont nem eredménytelen. Én is rengeteget meditálok meg naponta foglalkozom spirituális dolgokkal, mégsem látok. :)))) Viszont nagyon sok jó hatása van, ami egyre közelebb visz a tiszta tudathoz, amihez persze még jópár életet le kell húzni itt a Földön, mert egy élet nagyon kevés minderre.
2010. jún. 10. 07:31
17/19 anonim válasza:
Előző: Eckhart Tolle sokat dobhat egyszerűsítésben, de inkább könyvből, és inkább könyvvel a kézben elgondolkodva minden egyes mondatán.
2010. jún. 10. 20:09
18/19 anonim válasza:
elszivsz 1 g füvet és jönnek maguktol
2010. okt. 25. 14:47
19/19 paceman válasza:
1g furol nem latsz sokat,probalj beszerezni valami gombat:d.garantalom talakozni fogsz az orangyaloddal,meg szellemekkel is
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!