Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan lehet meglátni a...

Hogyan lehet meglátni a szellemeket? És az őrangyalokat?

Figyelt kérdés

Olvastam egy könyvet, amiben leírja a nő, hogy látja az emberek őrangyalait! Kíváncsi vagyok, hogy ez valóban lehetséges, vagy ez megint csak egy olyan könyv, amin sokat kaszálnak?

Kérem a kultúrálatlan megjegyzésektől kíméljenek!

Köszönöm.

2010. máj. 26. 07:40
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
4%

Sehogy, mivel egyik sem létezik.

Igen, az is egy a sok kamukönyv közül.

2010. máj. 26. 07:59
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
"Meglátni" sehogy. Ez az érzékelésed ugyanis teljesen földi, fizikális dolog. Az őrangyalok és szellemek szupernaturálisak, másik dimenzióban léteznek. Ehhez másik érzékszerv kell. (meglátni a szellemeket olyan lenne, mint megfogni a hangot)
2010. máj. 26. 08:21
 3/19 A kérdező kommentje:
Akkor másképp fogalmazom. Hogyan lehet érzékelni őket? Milyen képesség szükséges hozzá?
2010. máj. 26. 08:26
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
mint pl:melindának a szellemekel suttogóban
2010. máj. 26. 08:31
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

tartok tőle, hogy erre itt nem fogsz értelmes választ kapni.

én is megkérdezhetném, hogy "hogyan tudnék visszamenni az időben?" Valószínűleg erre sem lenne válasz.

azért sok sikert.

2010. máj. 26. 08:40
 6/19 anonim ***** válasza:
42%
A legegyszerűbb módszer erre iszonyatos mennyiségű alkohol és kábítószer fogyasztása.
2010. máj. 26. 14:15
 7/19 anonim ***** válasza:
Úúú, az időben visszamenősre tudom a választ. Mondhatom? Jó, mindegy.
2010. máj. 26. 14:50
 8/19 anonim válasza:
Addig örülj míg nem látod őket.
2010. máj. 27. 13:32
 9/19 anonim ***** válasza:
Szerintem van lelkunk-ez az én személyes véleményem-a test nem ugyanaz ezzel,a test erzekelései(amiket ismerunk,izlelés,tapintás,szaglás,látás,hallás)és van a testen kivuli érzékelés,szerintem ezek a képességek attol fuggnek mennyire vagy tudatos jo állapotban,akkor talán csiszolodhat ez,talán valamilyen tudomány témakorben kéne szétnézned,vannak emberek akiknek magasabban áll ez a képessége,de ha igen,ok sem tudják megmagyarazni ezt,h pontosan miért es hogyan mukodik.
2010. máj. 28. 13:19
 10/19 anonim válasza:
Tarthat is tőle, dögölne meg!
2010. máj. 29. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!