Hogyan lehet meglátni a szellemeket? És az őrangyalokat?
Figyelt kérdés
Olvastam egy könyvet, amiben leírja a nő, hogy látja az emberek őrangyalait! Kíváncsi vagyok, hogy ez valóban lehetséges, vagy ez megint csak egy olyan könyv, amin sokat kaszálnak?
Kérem a kultúrálatlan megjegyzésektől kíméljenek!
Köszönöm.
2010. máj. 26. 07:40
1/19 anonim válasza:
Sehogy, mivel egyik sem létezik.
Igen, az is egy a sok kamukönyv közül.
2/19 anonim válasza:
"Meglátni" sehogy. Ez az érzékelésed ugyanis teljesen földi, fizikális dolog. Az őrangyalok és szellemek szupernaturálisak, másik dimenzióban léteznek. Ehhez másik érzékszerv kell. (meglátni a szellemeket olyan lenne, mint megfogni a hangot)
3/19 A kérdező kommentje:
Akkor másképp fogalmazom. Hogyan lehet érzékelni őket? Milyen képesség szükséges hozzá?
2010. máj. 26. 08:26
4/19 anonim válasza:
mint pl:melindának a szellemekel suttogóban
5/19 anonim válasza:
tartok tőle, hogy erre itt nem fogsz értelmes választ kapni.
én is megkérdezhetném, hogy "hogyan tudnék visszamenni az időben?" Valószínűleg erre sem lenne válasz.
azért sok sikert.
6/19 anonim válasza:
A legegyszerűbb módszer erre iszonyatos mennyiségű alkohol és kábítószer fogyasztása.
7/19 anonim válasza:
Úúú, az időben visszamenősre tudom a választ. Mondhatom? Jó, mindegy.
8/19 anonim válasza:
Addig örülj míg nem látod őket.
9/19 anonim válasza:
Szerintem van lelkunk-ez az én személyes véleményem-a test nem ugyanaz ezzel,a test erzekelései(amiket ismerunk,izlelés,tapintás,szaglás,látás,hallás)és van a testen kivuli érzékelés,szerintem ezek a képességek attol fuggnek mennyire vagy tudatos jo állapotban,akkor talán csiszolodhat ez,talán valamilyen tudomány témakorben kéne szétnézned,vannak emberek akiknek magasabban áll ez a képessége,de ha igen,ok sem tudják megmagyarazni ezt,h pontosan miért es hogyan mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!