Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Furcsa éjszakai jelenség a...

Furcsa éjszakai jelenség a szobámban. Mit jelent, vagy mit lehetne tenni ellene?

Figyelt kérdés

Nos, 40-es értelmiségi házaspár vagyunk, egy elég nagy és régi polgári stílusú házban lakunk családommal.

2 hónapja a következő jelenséget tapasztalom én és a nejem is.

Lefekvés után (22-23 óra között) az egyik vitrines éjjeli szekrény elhúzható üvege elhúzódik "valamitől". Tehát lefekszünk, beállítjuk a telefont ébresztőre, lekapcsoljuk a villanyt, majd pár perc múlva halk zaj a vitrin felől, hallom, hogy a vitrin üvegét valaki elhúzza (jellegzetes hang ahogy az üveg csúszik a fa felületen). Felkelek és látom hogy el van húzva az üvege. Visszahúzom, reggelre megint úgy ébredünk, hogy el van húzva. Hetente többször megismétlődik, van hogy 4-szer de van hogy csak 1-szer. Kipróbáltam hogy úgy csinálok mintha aludnék, közben nézem, de akkor nem történik meg.

Fontos tudnivaló még, hogy a vitrinben régi imakönyvek vannak. Ez a jelenség azóta van, amióta beraktam oda az utoljára megvett imakönyvet, piacon vettem egy régiség kereskedőtől.

Egyszer fordult csak elő, hogy egyik reggel a vitrin üvegén egy "2" szám volt látható, amit valaki zsíros ujjal rajzolt fel. Lehetett éppen a nagyobbik gyerek is, már ismeri a számokat (5 éves), de ő nem tud ilyen szép 2-es számot írni.

Mi lenne ez? Mit akar üzenni "valaki vagy valami"?

2017. aug. 28. 13:50
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:

Ahogy javasoltátok, hívtam a papot. Azt a megoldást javasolta, hogy elviszi a szentképet a templomba. A házban nem csinált semmit, úgy gondolta, nincs tennivaló.

Azóta nem történt semmi a házban, de szerintem a papnál sem, legalábbis nem szólt róla. Hogy hová tette a képet, azt nem tudom.

Azt is mondta, amit itt többen, hogy valószínű, a tárgyhoz, mármint a képhez ragaszkodik a tulajdonosa, vagy üzenni szeretne. Ez utóbbira utal, hogy a kép, mindig írással felfelé volt, amikor leesett. Mivel a képen lévő dátum alapján jól beazonosítható minden, azt igérte, utána néz, történt e akkor valami nem szokványos, vagy megtalálja e az illető nevét. Valószínű, akkor lehetett első áldozó vagy bérmálkozó, akkor kaptak ilyet emlékbe.

2017. szept. 4. 08:03
 42/50 anonim ***** válasza:
70%
paranormal activity
2017. szept. 19. 13:04
 43/50 anonim ***** válasza:
100%
Azóta mi a helyzet? :)
2017. szept. 19. 18:09
 44/50 anonim ***** válasza:
24%
Mi lenne?elkezdődött az iskola oszt már házit csináltatnak vele...
2017. szept. 19. 19:13
 45/50 A kérdező kommentje:
Azóta semmi, megszűnt minden de azóta feleségem kérésére csak úgy alszunk el, hogy ég egy kislámpa az éjjeli szekrényen. A para még bennünk van.
2017. szept. 20. 07:12
 46/50 Bihar Valatonon ***** válasza:
100%
Azért jobban jellemzi azok értelmi szintjét, akik nem hisznek a paranormális dolgokban mégis itt irkálnak egyfolytában, hogy legalább valaki szóljon hozzájuk.... :)
2017. nov. 9. 07:09
 47/50 anonim ***** válasza:
79%
:O
2017. nov. 18. 17:39
 48/50 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
Melyik szentnek a képe volt?
2018. dec. 17. 04:10
 49/50 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Azóta nem volt semmi baj? Már eltelt jó pár év azóta.
2021. febr. 14. 11:21
 50/50 anonim ***** válasza:

"mindig írással felfelé volt, amikor leesett"

A vajas kenyér mindig vajjal lefelé esik.

Érdekes, nem?

Kérjétek vissza a paptól, és szedjétek szét.

Csak egy ötlet.

2021. febr. 16. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!