Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Furcsa éjszakai jelenség a...

Furcsa éjszakai jelenség a szobámban. Mit jelent, vagy mit lehetne tenni ellene?

Figyelt kérdés

Nos, 40-es értelmiségi házaspár vagyunk, egy elég nagy és régi polgári stílusú házban lakunk családommal.

2 hónapja a következő jelenséget tapasztalom én és a nejem is.

Lefekvés után (22-23 óra között) az egyik vitrines éjjeli szekrény elhúzható üvege elhúzódik "valamitől". Tehát lefekszünk, beállítjuk a telefont ébresztőre, lekapcsoljuk a villanyt, majd pár perc múlva halk zaj a vitrin felől, hallom, hogy a vitrin üvegét valaki elhúzza (jellegzetes hang ahogy az üveg csúszik a fa felületen). Felkelek és látom hogy el van húzva az üvege. Visszahúzom, reggelre megint úgy ébredünk, hogy el van húzva. Hetente többször megismétlődik, van hogy 4-szer de van hogy csak 1-szer. Kipróbáltam hogy úgy csinálok mintha aludnék, közben nézem, de akkor nem történik meg.

Fontos tudnivaló még, hogy a vitrinben régi imakönyvek vannak. Ez a jelenség azóta van, amióta beraktam oda az utoljára megvett imakönyvet, piacon vettem egy régiség kereskedőtől.

Egyszer fordult csak elő, hogy egyik reggel a vitrin üvegén egy "2" szám volt látható, amit valaki zsíros ujjal rajzolt fel. Lehetett éppen a nagyobbik gyerek is, már ismeri a számokat (5 éves), de ő nem tud ilyen szép 2-es számot írni.

Mi lenne ez? Mit akar üzenni "valaki vagy valami"?

2017. aug. 28. 13:50
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó bölcsen beszél
2017. aug. 29. 18:15
 32/50 A kérdező kommentje:

Nos, tegnap rászántam magam és végiglapoztam a könyvet. Találtam benne egy kicsi szentképet, aminek a hátulján ez volt: "Sok szeretettel Jánosnak, 1946.03.26, Miskolc."

A szentkép a könyv 102. oldalán volt, és ha nem a gyerek rajzolta azt a 2-es számot az üvegre, akkor utalhat az oldalszámra? Azt akarta hogy találjam meg a szentképet? Vagy ez csak az én fantáziám már? Mit csináljak vele? Egyenlőre nem raktam vissza a könyvbe, de 2 napja nem is történt semmi.

2017. aug. 30. 07:25
 33/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tedd át másik helységbe (mondjuk egy másik szekrénybe), és nézd meg, hogy mi történik :D Ez egyre érdekesebb, mindenképp írd meg, hogy mi lesz ennek a vége :D :D
2017. aug. 30. 12:59
 34/50 anonim ***** válasza:
100%
Tedd akár egy ládába, akár egy másik fiókba, vagy szekrénybe - esetleg másik szobába is a házon belül. Próba cseresznye. :)
2017. aug. 30. 14:33
 35/50 A kérdező kommentje:
Tegnapi élmény. A szentképet külön polcra tettem, az imakönyvet a vitrinben hagytam. A vitrin üvege csukva maradt, a kép viszont a földön volt írással felfelé. Visszatettem a polcra, reggelre ugyan úgy találtam. Lehetett huzat is, még pár napot kisérletezek így, csak elég feszülten fekszünk le így, hogy lehet valami más is a szobában. Nem jó érzés.
2017. aug. 31. 07:47
 36/50 anonim ***** válasza:
Ha folytatódik, én megszenteltetném a képet (telmplomban lehet "kapni" szentelt vizet), illetve az imakönyvet is, visszatenném a képet, meg a könyvet a helyére, és megnézném mi történik.
2017. aug. 31. 08:44
 37/50 anonim ***** válasza:
Történt azóta valami?
2017. aug. 31. 11:49
 38/50 anonim ***** válasza:
0%
Még nem találta ki h mit kamuzzon,meg holnap iskola...
2017. aug. 31. 12:02
 39/50 anonim válasza:
33%

Hát ez a sztori minden sebből vérzik...

1. 2 hónapig mit csináltatok? Leszartátok az egészet, hátha a huzat szenved?

2. Ha nem hiszel az ilyenekben akkor miért gondolsz arra hogy mindenképp valami természetfeletti maszlag áll a dolog mögött?

3. Minek tartasz egy vitrinben régi imakönyveket?

4. A szellemnek nem lehet zsíros az ujja...

Ha pedig tényleg igaz amit írsz, (amit erősen kétlek) akkor nem vagytok normálisak hogy két hónapig az ég világon semmit nem tesztek egy magától nyitódó vitrin ellen.. Ha velem történne ilyen, úgy ba*nám ki az egész vitrint a tartalmával együtt ahogy lehet...

Valamint gondoltál már arra hogy mi lenne ha nem csuknád vissza? Lehet hogy csak melegük van az imakönyveknek...

2017. aug. 31. 23:15
 40/50 anonim ***** válasza:
Vagy elegük... :D
2017. szept. 1. 00:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!