Félek a saját házunkban/ szobámban? Mit tegyek?
Évekkel ezelőtt kezdődött, hogy éjjel felkeltem arra, hogy nem kapok levegőt és rettegtem éjjel felkelni (nem tudom megmagyarázni miért).Ez csak egyre rosszabb és rosszabb lett,rémálmaim voltak és ha sokat voltam a szobámban elment az életkedvem, mindent borúsan láttam. Szeretem a fényt, de a szobában nem bírom elviselni, mindig le van húzva a redőny.
Pár hónapja apu gyerekkori barátja meglátogatott minket, Ő valami sámán szerűség.Megtisztította a házat kívülröl, majd bejött, és nyíl egyenesen felment a lépcsőn, fel a szobámba és azt mondta itt érez valakit, aki lehet már több 100 éve itt van, nem biztos, hogy a házban élt. De ő most megtisztítja, ha megengedem. Hát megengedtem, de azóta sokkal rosszabb, már nem is birok ott lenni, átköltöztem a húgom szobájába, fél óránál többet nem bírok ott lenni. Meg lehet fagyni a szobában.
De mostanában folyton azt hallom, hogy nyílik a bejárati ajtó, illetve fura hangokat hallok mintha valaki jönne fel a lépcsőn. Ha elméletileg megtisztították a házat akkor miért van még mindig ez?
Nem csak én hallom a dühögést,tehát nem őrültem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!