Miert rettegek a sajat tukorkepemtol?
Mar jo ideje fennall ez a problema. Az a helyzet, ha belenezek a tukorbe egybol szorongok. Nem arrol van szo, hogy felek mas nez majd vissza, vagy hogy a hatterben megjelenik valaki. Inkabb az az erzes kerit maga kore, hogy ugyan latom hogy en vagyok az, de megse bizok abban a szemelyben. Felek hogy bantani akar stb.
Ha egyedul vagyok ez irtozatos erzes, de sokszor meg tarsasagban se hagy nyugodni a gondolat.
Lehet, hogy csúnya vagy, hehe. :D
Egyébként ez komolynak tűnik, én a helyedben pszichológushoz fordulnék.
Két opció lehetséges:
1. Ronda vagy, mint a bűn.
2. Annyira gonosz vagy, hogy még te is megijedsz saját magadtól.
Van ilyen onismereti dolog. A lenyege annyi higy egy heten keresztul minden nap nezd a sajt szemed a tukorbe es akkor ki ismered magad. A reakciok mindig masik erre.
Aki nekem ezt az onismereti dolgot mondta az azt mondta hogy a tied hasonlo reakciok is eselyesek mert kiismered a sajat leked. onmagad. A hibaidat latod. Ami elborzaszt es ezert latod.
A masik lehetoseg az inrrtekelesi problema hogy nem rrzed joo magad a sajat testedben a szemelyisegeddel. Csak azutan hogy tisztqztad magadban a problema mivoltan azutan erdemes dokihoz menni szerintem. Az ilyen orvosok csak abban tudnak segiteni hogy meghallgatnak de tenyleges megoodast nem tudnak kinalni kiveve ha gyogyszeren akarsz elni ami szerintem nem megoldas mert szerintem minden problema megoldhato.
(remelem jol es osszefuggeseiben irtam csak nagyon huzos napom volt es hulla faradt vagyok. )
Jobbulast :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!