Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Furcsa éjszakai jelenség a...

Furcsa éjszakai jelenség a szobámban. Mit jelent, vagy mit lehetne tenni ellene?

Figyelt kérdés

Nos, 40-es értelmiségi házaspár vagyunk, egy elég nagy és régi polgári stílusú házban lakunk családommal.

2 hónapja a következő jelenséget tapasztalom én és a nejem is.

Lefekvés után (22-23 óra között) az egyik vitrines éjjeli szekrény elhúzható üvege elhúzódik "valamitől". Tehát lefekszünk, beállítjuk a telefont ébresztőre, lekapcsoljuk a villanyt, majd pár perc múlva halk zaj a vitrin felől, hallom, hogy a vitrin üvegét valaki elhúzza (jellegzetes hang ahogy az üveg csúszik a fa felületen). Felkelek és látom hogy el van húzva az üvege. Visszahúzom, reggelre megint úgy ébredünk, hogy el van húzva. Hetente többször megismétlődik, van hogy 4-szer de van hogy csak 1-szer. Kipróbáltam hogy úgy csinálok mintha aludnék, közben nézem, de akkor nem történik meg.

Fontos tudnivaló még, hogy a vitrinben régi imakönyvek vannak. Ez a jelenség azóta van, amióta beraktam oda az utoljára megvett imakönyvet, piacon vettem egy régiség kereskedőtől.

Egyszer fordult csak elő, hogy egyik reggel a vitrin üvegén egy "2" szám volt látható, amit valaki zsíros ujjal rajzolt fel. Lehetett éppen a nagyobbik gyerek is, már ismeri a számokat (5 éves), de ő nem tud ilyen szép 2-es számot írni.

Mi lenne ez? Mit akar üzenni "valaki vagy valami"?

2017. aug. 28. 13:50
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
34%
Jó lesz az unatkozó 12 éves kölköknek is szerintem... :D
2017. aug. 28. 17:44
 12/50 anonim ***** válasza:
100%
Húúú én is mennyi ilyet tudnék mesélni, azután, miután meghalt apám. Szerintem hívj papot, ő majd segít (ha tényleg nem egy unatkozó gyerek :D) legalábbis, nekünk bevált, és utána abbamaradt :) ;)
2017. aug. 28. 21:51
 13/50 anonim ***** válasza:
100%

Grat, van egy szellemetek.

De féljtek tőle, egy kicsit se veszélyes.

2017. aug. 28. 23:28
 14/50 anonim ***** válasza:
70%
Ja, és véletlenül se léphetnek vele kapcsolatba! Azt Tilos! Előző előtti voltam :)
2017. aug. 28. 23:29
 15/50 anonim ***** válasza:
40%
*lépjetek :D
2017. aug. 28. 23:29
 16/50 Fish1 ***** válasza:
100%
A helyedben áttenném máshova azt a könyvet, hogy lássam, ahhoz kötődik-e a szellem. Pl. egy fiókba, vagy akármi. Mert akkor szerintem az is kinyílna. Ha igen, akkor a szellemet át lehet segíteni a fénybe, vagy más megoldást is keresni.
2017. aug. 29. 03:11
 17/50 A kérdező kommentje:
Nem merem máshová tenni, félek a következményektől. Amíg csak elhúzogatja az üveget, addig nagyobb baj nem lehet. A pap szimpatikus megoldásnak tűnik, de nem tudom, ők hisznek e ilyenekben, elhiszik e a történteket.
2017. aug. 29. 07:52
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
Tapadztalatból mondom, hogy igen, hisznek (ki más hinné el, ha nem ők?! :D) Elmondod neki a történeted, megeszéltek egy időpontot, ő kimegy, el elmond 1-2 imát, ami direkt erre a célra van, és körbe szenteli a lakást. Nekünk ez bejött.
2017. aug. 29. 08:31
 19/50 anonim ***** válasza:
7%
Nem lehetsz 40 éves kérdező, mert az írásod, szókincsed, kifejezéseid egy trollkodó max. 18-20 éves ember értelmi szintjét tükrözik. Bocs a kritikáért. :)
2017. aug. 29. 14:10
 20/50 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeségeket beszélsz, utolsó. a kérdező teljesen hétköznapi magyar nyelvezetet használ, szleng vagy különösebb pongyola fogalmazások nélkül. Bárki lehet.

az értelmi szintje meg nem tudom, hogy miért is lenne kivehető az írásából - és egyáltalán, hogy lehet azt korhoz kötni? - Aki intelligens, az fiatalon is az lehet, aki meg ostoba, az idősen is ostoba.

Inkább te vagy a troll, a fölösleges megmondó ember!

2017. aug. 29. 14:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!