Furcsa éjszakai jelenség a szobámban. Mit jelent, vagy mit lehetne tenni ellene?
Nos, 40-es értelmiségi házaspár vagyunk, egy elég nagy és régi polgári stílusú házban lakunk családommal.
2 hónapja a következő jelenséget tapasztalom én és a nejem is.
Lefekvés után (22-23 óra között) az egyik vitrines éjjeli szekrény elhúzható üvege elhúzódik "valamitől". Tehát lefekszünk, beállítjuk a telefont ébresztőre, lekapcsoljuk a villanyt, majd pár perc múlva halk zaj a vitrin felől, hallom, hogy a vitrin üvegét valaki elhúzza (jellegzetes hang ahogy az üveg csúszik a fa felületen). Felkelek és látom hogy el van húzva az üvege. Visszahúzom, reggelre megint úgy ébredünk, hogy el van húzva. Hetente többször megismétlődik, van hogy 4-szer de van hogy csak 1-szer. Kipróbáltam hogy úgy csinálok mintha aludnék, közben nézem, de akkor nem történik meg.
Fontos tudnivaló még, hogy a vitrinben régi imakönyvek vannak. Ez a jelenség azóta van, amióta beraktam oda az utoljára megvett imakönyvet, piacon vettem egy régiség kereskedőtől.
Egyszer fordult csak elő, hogy egyik reggel a vitrin üvegén egy "2" szám volt látható, amit valaki zsíros ujjal rajzolt fel. Lehetett éppen a nagyobbik gyerek is, már ismeri a számokat (5 éves), de ő nem tud ilyen szép 2-es számot írni.
Mi lenne ez? Mit akar üzenni "valaki vagy valami"?
Grat, van egy szellemetek.
De féljtek tőle, egy kicsit se veszélyes.
Hülyeségeket beszélsz, utolsó. a kérdező teljesen hétköznapi magyar nyelvezetet használ, szleng vagy különösebb pongyola fogalmazások nélkül. Bárki lehet.
az értelmi szintje meg nem tudom, hogy miért is lenne kivehető az írásából - és egyáltalán, hogy lehet azt korhoz kötni? - Aki intelligens, az fiatalon is az lehet, aki meg ostoba, az idősen is ostoba.
Inkább te vagy a troll, a fölösleges megmondó ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!